ΗΠΑ: Κοριτσάκι 2,5 ετών υπέστη μόνιμη εγκεφαλική κάκωση από μπάλα σε αγώνα μπέιζμπολ

ΗΠΑ: Κοριτσάκι 2,5 ετών υπέστη μόνιμη εγκεφαλική κάκωση από μπάλα σε αγώνα μπέιζμπολ

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του που αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, το παιδί, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύφθηκε, συνεχίζει να νοσηλεύεται με εγκεφαλική κάκωση από τον περασμένο Μάιο

Albert-Almora-Jr-GettyImages-1152526175
Μόνιμη εγκεφαλική βλάβη έχει υποστεί ένα κοριτσάκι 2,5 ετών, όταν τον περασμένο Μάιο χτυπήθηκε από μπάλα του μπέιζμπολ, κατά τη διάρκεια αγώνα.

Το κοριτσάκι τραυματίστηκε όταν, τον περασμένο Μάιο. μαζί με τους γονείς του, πήγαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ των Houston Astros και Chicago Cubs.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του που αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, το παιδί, του οποίου το όνομα δεν αποκαλύφθηκε, συνεχίζει να νοσηλεύεται με εγκεφαλική κάκωση από τον περασμένο Μάιο.

Επίσης λόγω του σοβαρού τραυματισμού, το κορίτσι κινδυνεύει με κρίσεις ενδεχομένως για την υπόλοιπη ζωή της.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού:

Foul ball hits young girl


Κλείσιμο
«Υπέστη βλάβη σε ένα μέρος του εγκεφάλου της και είναι μόνιμη. Ενδεχομένως θα υπόκειται σε κρίσεις και αυτή την στιγμή παίρνει φαρμακευτική αγωγή, και θα παραμείνει μάλλον για όλη την ζωή της. Αυτό μπορεί να λυθεί ή και όχι», είπε ο ίδιος.

«Είναι σε θέση να συνεχίζει την καθημερινότητά της όπως οποιοδήποτε παιδί της ηλικίας της, αλλά οι γονείς της πρέπει να βρίσκονται συνεχώς σε επιφυλακή», είπε ο δικηγόρος.

Το παιδί βρισκόταν στις κερκίδες όταν χτυπήθηκε από την μπαλιά του Almora Jr. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τον παίκτη εμφανώς σοκαρισμένο με από ό,τι συνέβη. Μόλις κατάλαβε τι έγινε, έπεσε στα γόνατα με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον παρηγορήσουν. Αν και κατάφερε να σταθεί πάλι όρθιος, συνεχίζοντας το παιχνίδι, μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε για την κατάσταση του κοριτσιού.

b1
b2
b3


Αυτή τη στιγμή απλώς προσεύχομαι και έχω μείνει άφωνος. Δεν έχω λόγια. Είμαι και εγώ πατέρας, έχω δυο παιδιά... Θεού θέλοντος θα έχω σχέσεις με αυτό το κορίτσι για την υπόλοιπη ζωή μου.Αλλά προς το παρόν μόνο προσευχές, είναι το μόνο που μπορώ να ελέγξω», είχε πει ο ίδιος στους δημοσιογράφους, μετά το περιστατικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης