Λίβανος: Ο Κάρλος Γκοσν σε πάρτι για το New Year's Eve (βίντεο)

Λίβανος: Ο Κάρλος Γκοσν σε πάρτι για το New Year's Eve (βίντεο)

Ο πρώην CEO της Nissan διέφυγε πριν λίγες ημέρες με αεροπλάνο από την Ιαπωνία και μέσω Τουρκίας κατέληξε στη Βυρητό

gosn
Όλα τα χαρτιά του προκειμένου να δικαιωθεί μετά τη διαφυγή του από την Ιαπωνία στο Λίβανο απειλεί να ανοίξει ο άλλοτε CEO της Nissan Κάρλος Γκοσν, λέγοντας ότι ενδέχεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποίας θα προβεί σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Παρ' ότι γύρω από το όνομά του έχει ξεκινήσει ένα τεραστίου βεληνεκούς διπλωματικό και επιχειρηματικό παιχνίδι, ο Κάρλος Γκοσν δεν φαίνεται αγχωμένος. Τουναντίον, δείχνει να αισθάνεται άνετος και σίγουρος στο Λίβανο, όπως αποδεικνύεται και από τις εικόνες που τον δείχνουν, με τη σύζυγό του και την οικογένειά του, να απολαμβάνουν το πάρτι και το δείπνο του New Year's Eve.

Χαμογελαστός μαζί με τους ανθρώπους του, δείχνει σίγουρος για τις επόμενες κινήσεις του και σίγουρα ανακουφισμένος που κατάφερε να διαφύγει από τον κατ' οίκον περιορισμό στην Ιαπωνία.

Ο Κάρλος Γκοσν κατάφερε να διαφύγει με αεροπλάνο από την Ιαπωνία και, μέσω Τουρκίας, να καταλήξει στον Λίβανο, όπου τον περίμενε η σύζυγός του και οι φίλοι του.

Πλέον, απολαμβάνει τη φιλοξενία του Λιβάνου και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του. Δείτε το βίντεο από το πάρτι για το New Year's Eve στο οποίο συμμετείχε:

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης