Κέβιν Σπέισι: Αποσύρθηκε ακόμα μία μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση

Κέβιν Σπέισι: Αποσύρθηκε ακόμα μία μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση

Η μήνυση είχε γίνει από μασέρ που πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβρη - Είχε ισχυριστεί ότι ο ηθοποιός τον είχε αναγκάσει να του πιάσει τα γεννητικά του όργανα

H selfie του Κevin Spacey με τον ανυποψίαστο πρίγκιπα Κάρολο
Αποσύρθηκε ακόμα μία μήνυση σε βάρος του Κέβιν Σπέισι, από την υπεράσπιση άνδρα που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση και ο οποίος πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο

Όσον αφορά τον κατήγορο, επρόκειτο για έναν μασέρ, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι ο ηθοποιός του Χόλιγουντ τον είχε αναγκάσει να του πιάσει τα γεννητικά του όργανα, ενώ είχε προσπαθήσει και να τον φιλήσει στη διάρκεια συνεδρίας τους για μασάζ στο Μαλιμπού τον Οκτώβριο του 2016. Ο Κέβιν Σπέισι από την πλευρά του είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.

Η δίκη της υπόθεσης είχε προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2020, όμως ο κατήγορος πέθανε από καρκίνο, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η υπεράσπιση του κατήγορου απέσυρε τις κατηγορίες τη Δευτέρα, ενώ κάθε πλευρά ανέλαβε να πληρώσει τα χρέη της, χωρίς να γίνεται γνωστό αν υπήρξε κάποιος άλλος όρος για την απόσυρση της μήνυσης.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός υποστήριζε πως διέθετε μηνύματα στο κινητό που αποδείκνυαν την παρενόχληση, ωστόσο, όταν κλήθηκε να καταθέσει τα στοιχεία, δεν παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης