Τραγωδία σε πτήση της Delta στις ΗΠΑ: Δεκάχρονη υπέστη καρδιακό επεισόδιο κι έφυγε από τη ζωή

Τραγωδία σε πτήση της Delta στις ΗΠΑ: Δεκάχρονη υπέστη καρδιακό επεισόδιο κι έφυγε από τη ζωή

Λίγα λεπτά μετά την απογείωση αεροσκάφους από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με προορισμό το Σιάτλ, ένα κορίτσι 10 ετών υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο - Το αεροσκάφος επέστρεψε στο Λος Άντζελες, ωστόσο οι προσπάθειες του παραϊατρικού προσωπικού δεν είχαν αποτέλεσμα

ΗΠΑ: Επιβάτης της πρώτης θέσης επιτέθηκε σε αεροσυνοδό των Delta Air Lines
Τραγωδία σε πτήση της Delta Airlines στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες - Σιάτλ το βράδυ της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ).

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ένα κορίτσι 10 ετών, που βρισκόταν μεταξύ των επιβατών, υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Το αεροσκάφος άλλαξε πορεία και επέστρεψε άμεσα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όπου περίμεναν σωστικά συνεργεία για να παραλάβουν την δεκάχρονη. Το παραϊατρικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις δυνατές ενέργειες για τη σωτηρία της μικρής, ωστόσο καμία αυτές δεν απέδωσε και έπειτα από λίγη ώρα, ανακοινώθηκε ο θάνατός της.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το καρδιακό επεισόδιο στη μικρή κοπέλα, το οποίο απέβη, τελικά, μοιραίο για τη ζωή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης