Βουλγαρία: Άγιοι Βασίληδες μοτοσικλετιστές για καλό σκοπό

Βουλγαρία: Άγιοι Βασίληδες μοτοσικλετιστές για καλό σκοπό

Μοίρασαν χαρά και χαμόγελα σε παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη για αγάπη, σε παιδιά χωρίς οικογένεια

bulgaria
Άφησαν στην άκρη τα καθημερινά τους ρούχα και φόρεσαν στολές άι Βασίλη για να δώσουν χαρά σε παιδιά που βρίσκονται σε κέντρα κοινωνικής μέριμνας. Ο λόγος για μοτοσικλετιστές από διάφορες πόλεις της Βουλγαρίας που και φέτος «μπήκαν» στον εορταστικό ρυθμό, σκορπώντας χαρά και χαμόγελα στα παιδιά που έχουν περισσότερη ανάγκη για αγάπη, παιδιά που είναι μόνα τους δίχως οικογένεια και έχουν βρει «καταφύγιο» σε κέντρα κοινωνικής μέριμνας.

Πέρα από τις αγκαλιές, οι μοτοσικλετιστές έδωσαν δώρα στα παιδιά και, όπως μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία της Βουλγαρίας, δεσμεύθηκαν ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν τη συγκεκριμένη δράση, τη «Moto Santa Clause», η οποία «μοιράζει» μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Η παρέα των άι Βασίληδων ολοκλήρωσε τη διαδρομή της με τις μοτοσικλέτες τους, στο Πλέβεν με τον διοργανωτή της πρωτοβουλίας, δημοτικό σύμβουλο του Βέλικο Τάρνοβο, Γκεόργκι Νέντεφ να εκφράζει την ικανοποίησή του τόσο για την ανταπόκριση των μοτοσικλετιστών στο φετινό κάλεσμα όσο και για την αγάπη που οι ίδιοι εισέπραξαν από τα παιδιά που τους υποδέχθηκαν με «ζωγραφισμένο» το χαμόγελο στα πρόσωπά τους.

Мото Коледа 2017 Пловдив І Moto Christmas Plovdiv І Moto Santa Claus Bulgaria
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης