Ιερέας στη Λουιζιάνα επιστράτευσε αεροπλάνο για να ρίξει αγιασμό στους πιστούς - Δείτε φωτογραφίες

Ιερέας στη Λουιζιάνα επιστράτευσε αεροπλάνο για να ρίξει αγιασμό στους πιστούς - Δείτε φωτογραφίες

Ο ιερέας δηλώνει ότι η πτήση είναι πολύ δημοφιλής και γι' αυτό σκοπεύει να το κάνει κάθε χρόνο υποσχόμενος ότι το 2020 θα αγιάσει την τριπλάσια ποσότητα νερού

water-lou
Έναν δραστικό τρόπο προκειμένου να αγιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους πιστούς βρήκε ένας ιερέας στη Λουιζιάνα ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό σε 370 λίτρα νερό τα οποία στη συνέχεια ψεκάστηκαν με ειδικό αεροπλάνο!

Ο ιερέας Μάθιου Μπαρζάρ φρόντισε, μάλιστα, να ελέγξει ότι από το μικρό αεροπλάνο που συνήθως κάνει ψεκασμούς είχαν ξεπλυθεί αποτελεσματικά τα φυτοφάρμακα.

«Πρόκειται για ένα απομονωμένο εκκλησίασμα και αυτός ήταν ένας τρόπος για να φέρω κοντά τους ανθρώπους για τις γιορτές» δήλωσε ο ιερέας στον Guardian. «Έχω μια μεγάλη περιοχή να καλύψω» πρόσθεσε.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο ιερέας να τελεί τον αγιασμό και τους πιστούς να παρακολουθούν το μυστήριο.

water-lou3
water-lou2
water-lou4


Κλείσιμο
Ο Μπαρζάρ έδωσε οδηγίες στον πιλότο να επικεντρωθεί στις νοτιοδυτικές περιοχές της Λουιζιάνα με έμφαση σε περιοχές στις οποίες συγκεντρώνονται οι πιστοί όπως καταστήματα, σχολεία και άλλες εκκλησίες για τις οποίες ο ίδιος είναι υπεύθυνος.

Ο ίδιος δηλώνει, δε, ότι η πτήση είναι πολύ δημοφιλής και γι' αυτό σκοπεύει να το κάνει κάθε χρόνο υποσχόμενος ότι το 2020 θα αγιάσει την τριπλάσια ποσότητα νερού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης