Στη Βρετανία θα στρατολογήσουν νέους με τα... οπίσθσια της Καρντάσιαν

Στη Βρετανία θα στρατολογήσουν νέους με τα... οπίσθσια της Καρντάσιαν

Σύμφωνα με την Mail On Sunday το σκεπτικό πίσω από την επιλογή αυτή είναι ότι η υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις γεμίζει το άτομο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι τα likes στα social media

akarda-1
Την... Κιμ Καρντάσιαν σχεδιάζει να επιστρατεύσει ο βρετανικός στρατός προκειμένου να στρατολογήσει νέα μέλη.

Σύμφωνα με την Mail On Sunday το σκεπτικό πίσω από την επιλογή αυτή είναι ότι η υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις γεμίζει το άτομο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ότι τα likes στα social media.

Οι υπεύθυνοι της καμπάνιας θα προσπαθήσουν να περάσουν το μήνυμα χρησιμοποιώντας «πειραγμένη» εκδοχή των οπισθίων της Κιμ Καρντάσιαν που την έχουν βοηθήσει να συγκεντρώσει 154 εκατ. followers στο Instagram.

Η καμπάνια με τίτλο «Belonging 2020: Army Confidence» αναμένεται κατά τις ίδιες πληροφορίες να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα με τηλεοπτικά σποτ, αφίσες και αναρτήσεις στα social media.

«Η καμπάνια θα στείλει μήνυμα στους νέους ότι ο Στρατός χτίζει αυτοπεποίθηση που διαρκεί όλη τη ζωή και όχι μια στιγμή μόνο στη νοποία αντιλαμβάνεσαι ότι οι άνθρωποι έκαναν like σε μια φωτογραφία σου» εξήγησε πηγή του υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας.

Στόχος της καμπάνιας θα είναι οι νέοι ηλικία 16-25 ετών τους οποίους θα γίνει προσπάθεια να πείσουν να ακολουθήσουν τον στρατό για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης