ΗΠΑ: Ραδιοφωνικός παρουσιαστής ευχήθηκε μια «καλή επίθεση σε σχολείο» για να σπάσει η μονοτονία από την παραπομπή Τραμπ

ΗΠΑ: Ραδιοφωνικός παρουσιαστής ευχήθηκε μια «καλή επίθεση σε σχολείο» για να σπάσει η μονοτονία από την παραπομπή Τραμπ

Ο παρουσιαστής συμπλήρωσε πως θα ήθελε μια ένοπλή επίθεση  «όπου κανείς δεν θα τραυματιζόταν», ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να μη διακοπεί η εκπομπή

tramp
Η εκπομπή ενός παρουσιαστή αμερικανικού ραδιοφωνικού δικτύου, ο οποίος ευχήθηκε να διαπραχθεί μια «καλή ένοπλη επίθεση σε σχολείο» προκειμένου να διακοπεί η κάλυψη από τα ΜΜΕ της διαδικασίας για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ, ακυρώθηκε, ανακοίνωσε ο σταθμός.

«Μας μιλούν ατελείωτα για την «παραπομπή» του Ντόναλντ Τραμπ», είπε χθες στον «αέρα» του σταθμού 710 KNUS ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Chuck & Julie.

«Ναι, θα ευχόσουν για μια καλή ένοπλη επίθεση σε ένα σχολείο προκειμένου να σπάσει η μονοτονία», συμπλήρωσε ο Τσακ Μπόνιγουελ, τον οποίον διέκοψε ευθύς αμέσως η συμπαρουσιάστριά του, η οποία του απάντησε εμβρόντητη: «Όχι, όχι, μην το λες αυτό, μην το λες αυτό. Μην τηλεφωνείτε, ο Τσακ δεν το είπε αυτό».

Μια ένοπλη επίθεση «όπου κανείς δεν θα τραυματιζόταν» συνέχισε ο Μπόνιγουελ.

Το σχόλιο, σε μια χώρα όπου οι ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία είναι συχνές, είχε ως αποτέλεσμα ο σταθμός να σπεύσει να καταδικάσει το περιστατικό.

«Δεδομένης της ιστορίας βίας στα σχολεία, που έχει βυθίσει στο πένθος τον πληθυσμό μας, ο 710 KNUS επιβεβαιώνει ότι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Chuck & Julie Τσακ Μπόνιγουελ προέβη σε ανάρμοστο σχόλιο. Ελήφθη η απόφαση να σταματήσει η εκπομπή αμέσως», έγραψε στο Twitter ο σταθμός που εδρεύει στο Ντένβερ, στο Κολοράντο.

Κλείσιμο
Το 1999, δύο ένοπλοι έσπειραν τον θάνατο στο Λύκειο Κολουμπάιν, στην πόλη Λίτλτον, νοτίως του Ντένβερ, σκοτώνοντας 12 μαθητές και έναν καθηγητή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης