Γερμανός πολυεκατομμυριούχους ψάχνει φίλους για να ζήσει στον «παράδεισο» στη Νέα Ζηλανδία

Γερμανός πολυεκατομμυριούχους ψάχνει φίλους για να ζήσει στον «παράδεισο» στη Νέα Ζηλανδία

Ο Καρλ Ράιπεν αναζητά 10 ενήλικες έως 70 ετών για να ζήσουν μαζί του στην έπαυλή του αξίας 8,5 εκατ. δολαρίων

new-zel
Αγγελία με την οποία αναζητά φίλους προκειμένου να ζήσουν μαζί του στην έπαυλή του αξίας 8,5 εκατ. δολαρίων στη Νέα Ζηλανδία δημοσίευσε Γερμανός πολυεκατομμυριούχος.

Με την αγγελία που έχει δημοσιευθεί σε αρκετές τοπικές εφημερίδες ο Καρλ Ράιπεν αναζητά συνολικά 10 άτομα για να ζήσουν μαζί του αυτό που ο ίδιος περιγράφει ως το όνειρό του για ένα κοινόβιο.

Η έπαυλη του Ράιπεν  περιλαμβάνει οινοποιείο, στάβλους με άλογα και θέα στη θάλασσα με τον Γερμανό πολυεκατομμυριούχο να την περιγράφει ως «παράδεισο».

«Θα μπορούσαν να ζήσουν σε σπίτια ανά δύο άτομα και να μοιράζονται το πανέμορφο οινοποιείο για το δείπνο. Αν ενδιαφέρεστε να ζήσετε μαζί με μια ομάδα ενδιαφέροντων ανθρώπων αυτή είναι η ευκαιρία για μια νέα ζωή» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αγγελία για την έπαυλη που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Νέας Ζηλανδίας.

«Μπορείτε να απολαύσετε περπάτημα, ψάρεμα, αγορές, βόλτες με καγιάκ, κολύμπι ή παρατήρηση ωραίων ζώων» προστίθεται.

Ο Ράιπεν διευκρινίζει ότι αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν όλοι οι ενήλικες ηλικίας έως 70 ετών δίνοντας τους το δικαίωμα, αν το θέλουν, να φέρουν μαζί τα άλογά τους.

Τοπικές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο Ράιπεν απέκτησε την περιουσία του πουλώντας παγωμένο καφέ ενώ παράλληλα διατηρεί μετοχές και σε άλλες εταιρείες στη Νέα Ζηλανδία.

Σύμφωνα με τον ίδιο χρειάστηκε δέκα χρόνια για να ολοκληρώσει την κατασκευή της έπαυλης και, όπως αναφέρει, «τώρα που όλα τελείωσαν θα ήθελα να μοιραστώ τον "παράδεισο" με καλούς ανθρώπους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης