Βίλνιους: Ένα... διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από κατασχεθέντα αντικείμενα στο αεροδρόμιο

Βίλνιους: Ένα... διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο από κατασχεθέντα αντικείμενα στο αεροδρόμιο

Στολίστηκε με απαγορευμένα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου

_df9d828a-20aa-11ea-b71b-55a416c89533
Οι υπεύθυνοι αεροδρομίου στο Βίλνιους της Λιθουανίας προσέγγισαν με έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο τη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα, στόλισαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με κατασχεθέντα αντικείμενα.

Η εταιρεία Λιθουανικοί Αερολιμένες (Lithuanian Airports) ανακοίνωσε ότι το δέντρο στο αεροδρόμιο του Βίλνιους στολίστηκε με απαγορευμένα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου.

Φωτογραφίες δείχνουν το ιδιότυπο αριστούργημα, που έχει και εκπαιδευτικό σκοπό, το οποίο δεν είναι στολισμένο με χριστουγεννιάτικες μπάλες, αλλά με ψαλίδια, μαχαίρια, χαρτοκόπτες, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα που θεωρούνται επικίνδυνα και δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται στις αποσκευές σε αεροπορικές πτήσεις.

Unique Christmas tree at Vilnius Airport


"Έτσι, αν δεν θέλετε τα προσωπικά σας, αλλά απαγορευμένα, αντικείμενα να ...προσγειωθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του επόμενου έτους - καλύτερα να ελέγξετε τις οδηγίες για τις αποσκευές προτού πακετάρετε για την επόμενη πτήση σας" αναφέρει η Lithuanian Airports.
Κλείσιμο
_110090905_top-pic
cb9fd11a-b33b-4c28-af87-f0ab54c7f48b-AFP_AFP_1N061H
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης