«Καβγάς» στο Twitter για τη φωτογραφία της Μπέτι Μίντλερ με κορίτσια σε μουσείο

«Καβγάς» στο Twitter για τη φωτογραφία της Μπέτι Μίντλερ με κορίτσια σε μουσείο

Τα κορίτσια κοιτούσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και η Μπέτι Μίντλερ εξοργίστηκε

girls-mis
«Καβγάς» ξέσπασε στο Twitter από την φωτογραφία που ανήρτησε η ηθοποιός Μπέτι Μίντλερ και στην οποία απεικονίζονται τρία κορίτσια να ασχολούνται με τα κινητά τους ενώ βρίσκονται σε μουσείο.

«Τι βλέπετε λάθος σε αυτή τη φωτογραφία;» αναρωτήθηκε η 74χρονη ηθοποιός με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» κάτω από την ανάρτησή της.

Η φωτογραφία προέρχεται από το Μουσείο Τέχνης Μετροπόλιταν στη Νέα Υόρκη με την Μίντλερ να προσπαθεί να σχολιάσει την εικόνα με τρια κορίτσια να ασχολούνται με τα κινητά τους μπροστά σε σημαντικά έργα τέχνης.



Η προσπάθειά της, όμως, φαίνεται ότι έπεσε στο κενό, καθώς άλλοι χρήστες του Twitter της απάντησαν, μεταξύ άλλων, ότι το μουσείο έχει μια εφαρμογή για να βοηθάει τους επισκέπτες του στην περιήγησή τους.

Κλείσιμο
«Θα σου πω τι είναι λάθος σε αυτή τη φωτογραφία, η Μπέτι Μίντλερ να φωτογραφίζει τρία ανήλικα κορίτσια και στη συνέχεια να τα κοροϊδεύει στο Twitter χωρίς την άδειά του. Αυτό είναι ανατριχιαστικό» σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

«Τίποτα δεν είναι λάθος. Βλέπω τρια νεαρά κορίτσι σε ένα μουσείο πιθανότατα να εξετάζουν την εφαρμογή του μουσείου για να μάθουν περισσότερα για τους πίνακες» σχολίασε ένας δεύτερος.

«Βλέπω τρια κορίτσια σε μια αίθουσα με έργα τέχνης τα οποία αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα για να ξεκουράσουν τα πόδια τους, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα» σχολίασε ένας τρίτος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης