Η Μελάνια Τραμπ κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο από τον πρόεδρο των ΗΠΑ γράφει δημοσιογράφος του CNN

Η Μελάνια Τραμπ κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο από τον πρόεδρο των ΗΠΑ γράφει δημοσιογράφος του CNN

Στο βιβλίο Free Melania περιγράφεται η κόντρα της Μελάνια Τραμπ με την Ιβάνκα Τραμπ αλλά και η σοβαρή περιπέτεια υγείας του 2018

melania-don
Αποκαλύψεις για την Μελάνια Τραμπ και την σχέση της με τον σύζυγό της και πρόεδρο των ΗΠΑ κάνει η δημοσιογράφος του CNN Κέιτ Μπένετ στο βιβλίο της με τίτλο Free Melania.

Μεταξύ άλλων η Μπένετ υποστηρίζει ότι το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ κοιμάται σε χωριστά δωμάτια και σε διαφορετικό όροφο στον Λευκό Οίκο καθώς και ότι η Μελάνια Τραμπ διαθέτει το δικό της «δωμάτιο ομορφιάς».

Στις 288 σελίδες του βιβλίου περιγράφεται ακόμα η σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε το 2018 η Μελάνια Τραμπ όταν, σύμφωνα με τη συγγραφέα, παραλίγο να χάσει το συκώτι της αλλά και η διαμάχη της με την κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, αλλά και την ταυτότητα του ανθρώπου που το 2016 έδωσε στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από το παρελθόν.

Η Μπένετ γράφει για τη διαμάχη της Μελάνια με την Ιβάνκα ότι οφείλεται στην ατζέντα της κόρης του Αμερικανού προέδρου - που περιλαμβάνει θέματα γυναικών αλλά και υπερατλαντικά ταξίδια για να στηρίξει τους σκοπούς της - η οποία προσομοιάζει στις δραστηριότητες που συνήθως έχει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Η Μελάνια πίστευε ότι η Ιβάνκα εισβάλει στο πεδίο δράσης της» γράφει η Μπένετ υποστηρίζοντας ότι το περιβόητο σακάκι με τη φράση «I really don't care, do u?» που είχε φορέσει η Μελάνια τον Ιούνιο του 2018 απευθυνόταν στην κόρη του Ντόναλντ Τραμπ.

melania-boya


Στο βιβλίο γίνεται εκτενής αναφορά και στην περιπέτεια υγείας που είχε τον Μάιο του 2018 η Μελάνια Τραμπ όταν εισήχθη στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα προκειμένου, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, «να ακολουθήσει μια θεραπεία για το συκώτι της». Η Μπένετ επικαλείται, ωστόσο, φίλους της Μελάνια Τραμπ οι οποίοι φοβόντουσαν ότι η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να χάσει το συκώτι της κατά τη διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος με το συγκεκριμένο όργανο.

Η δημοσιογράφος του CNN υποστηρίζει, τέλος, ότι πίσω από τις γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 30 Ιουλίου 2016 από τη New York Post βρισκόταν ο στενός σύμμαχος και συνεργάτης του Τραμπ, Ρότζερ Στόουν.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο Λευκός Οίκος σε δήλωσή του προς τον Guardian αναφέρει ότι «η κυρία Τραμπ δηλώνει έκπληκτη από τις αναφορές της Μπένετ. Η ομάδα μας συνεργάστηκε με καλή πίστη με την Κέιτ περιμένοντας ότι θα κάνει μια ειλικρινή δουλειά. Δυστυχώς περιλαμβάνει αρκετές λάθος λεπτομέρειες και απόψεις καθώς η κυρία Μπένετ μίλησε με αρκετούς ανώνυμους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την Πρώτη Κυρία. Συνεχίζει να μας απογοητεύει όταν άνθρωποι, ειδικά δημοσιογράφοι, γράφουν βιβλία με λάθος πληροφορίες για να βγάλουν κέρδη από την πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης