Είπε ψέματα για να πάρει πιο ευρύχωρη θέση σε πτήση και το αεροσκάφος... γύρισε πίσω

Είπε ψέματα για να πάρει πιο ευρύχωρη θέση σε πτήση και το αεροσκάφος... γύρισε πίσω

Η γυναίκα προφασίστηκε ψεύτικο πρόβλημα υγείας για να απαιτήσει πιο άνετο κάθισμα, ωστόσο το ψέμα δεν της βγήκε σε καλό

american
Υπό κράτηση τέθηκε μια γυναίκα η οποία, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει μια πιο ευρύχωρη θέση κατά τη διάρκεια πτήσης προς το Μαϊάμι, προφασίστηκε ένα ψεύτικο πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα ο πιλότος να γυρίσει πίσω το αεροσκάφος.

Σύμφωνα με το Associated Press, το περιστατικό συνέβη σε πτήση της American Airlines, σε αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πενσακόλα-Μαϊάμι, νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Λίγο μετά την απογείωση, η γυναίκα είπε ότι αντιμετώπιζε κάποιου είδους επείγον ιατρικό πρόβλημα και ζήτησε να μεταφερθεί σε μια πιο ευρύχωρη θέση. Ο πιλότος όμως αποφάσισε να γυρίσει πίσω το αεροσκάφος, προκειμένου να μην εκτεθεί σε κίνδυνο η υγεία της.

Όταν το αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Πενσακόλα, το πλήρωμα κάλεσε τις Αρχές. Ένας αστυνομικός του τοπικού τμήματος δήλωσε στο αμερικανικό πρακτορείο ότι χρειάστηκε να εκκενωθεί το αεροσκάφος λόγω της συμπεριφοράς της γυναίκας, η οποία αρνούνταν κατηγορηματικά να αποβιβαστεί. Τελικά, με τη βοήθεια του πιλότου, οι αστυνομικοί έπεισαν τη γυναίκα να κατέβει από το αεροσκάφος. Λίγη ώρα αργότερα, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν ξανά και ταξίδεψαν με καθυστέρηση στον προορισμό τους.

Όσο για τη γυναίκα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο, τέθηκε υπό κράτηση βάσει του νόμου Μπέικερ της Φλόριντα, που επιτρέπει στις Αρχές να κρατήσουν ένα πρόσωπο που πιστεύεται ότι αποτελεί απειλή είτε για τον εαυτό του είτε για τους αλλους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης