Τραγωδία στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά, μετά από ομηρία στη Μινεσότα

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά, μετά από ομηρία στη Μινεσότα

Εικόνες φρίκης αντίκρισαν οι αστυνομικοί - Πιθανόν ο δράστης να σκότωσε τα παιδιά στην αυλή, μετά τη γυναίκα μέσα στο σπίτι και να αυτοκτόνησε

minesita
Το αποτρόπαιο θέαμα τεσσάρων νεκρών ανθρώπων, εκ των οποίων τα δύο παιδιά, αντίκρισαν οι αστυνομικοί στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, έπειτα από υπόθεση ομηρίας που έλαβε χώρα από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς σε σπίτι, την Κυριακή το πρωί. Κλιμάκια της αστυνομίας έσπευσαν αμέσως στο σημείο, όπου εντόπισαν δύο μικρά παιδιά να είναι πεσμένα κα νεκρά στην αυλή, με σφαίρες από πυροβόλο όπλο.

Ο δράστης ήταν ακόμα εκεί, ωστόσο είχε εισβάλει στο σπίτι και κρατούσε ομήρους. «Τα παιδιά έπαιζαν στην αυλή με το χιόνι και τότε τα πυροβόλησε ο δράστης. Δεν είναι σαφές γιατί ήταν εκεί μόνα τους. Είναι τρομερό, είναι μία τραγωδία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν και μέσα από το σπίτι. Αμέσως εκκενώθηκαν τα γύρω σπίτια και η αστυνομία απέκλεισε το σπίτι. Η SWAT, με ειδικούς διαπραγματευτές, προσπάθησε να κερδίσει χρόνο, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα ειδικό ρομπότ, ώστε να καταγραφεί η κατάσταση μέσα στο σπίτι.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, οι ειδικές δυνάμεις της SWAT εισέβαλαν στο σπίτι. Εκεί βρήκαν έναν νεκρό άντρα, ο οποίος πιστεύεται πως ήταν ο δράστης και μία γυναίκα, η οποία είχε ήταν θανάσιμα κτυπημένη από σφαίρες. Πιθανόν, ο δράστης να σκότωσε τα παιδιά στην αυλή, να μπήκε μέσα στο σπίτι, να σκότωσε τη γυναίκα και κατόπιν να αυτοκτόνησε.

Η σχέση μεταξύ του δράστη και των θυμάτων δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο δεν αποκλείεται να πρόκειται για οικογενειακή υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης