Πανικός στο Νιου Τζέρσεϊ: Πυροβολισμοί σε αγώνα αμερικάνικου φούτμπολ - Δυο τραυματίες

Πανικός στο Νιου Τζέρσεϊ: Πυροβολισμοί σε αγώνα αμερικάνικου φούτμπολ - Δυο τραυματίες

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένα παιδί κι ένας άντρας τραυματίστηκαν σοβαρά από την επίθεση - Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε υπάρξει κάποια σύλληψη

jersey_football
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής σε αγώνα αμερικάνικου φούτμπολ, στο Πλέζαντβαϊλ του Νιού Τζέρσεϊ, όταν μαθητές λυκείου άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν, από ένπλο που άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Κάποιοι από τους μαθητές και τους λοιπούς θεατές έτρεξαν για να σωθούν, ενώ άλλοι έπεσαν στο έδαφος. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένα παιδί κι ένας άντρας τραυματίστηκαν σοβαρά από την επίθεση, ενώ η κατάστυαση του παιδιού ήταν τέτοια, που χρειάστηκε να γίνει αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Φιλαδέλφεια.

Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε υπάρξει κάποια σύλληψη, ενώ οι Αρχές ερευνούν αν ήταν περισσότερα του ενός, τα άτομα που έφεραν όπλα και συμμετείχαν στους πυροβολισμούς.

Επιπλέον, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία των δυο τραυματιών, ούτε κάποια λεπτομέρεια για την κατάσταση της υγείας τους, πέρα από το ότι παραμένουν ζωντανοί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης