Βρετανία: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και το φιλί... στη Ρίτα Ορα

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και το φιλί... στη Ρίτα Ορα

Η συνάντηση του συζύγου της Κέιτ Μίντλετον και της πριγκίπισσας της ποπ έγινε στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Λονδίνο

rita12
«Φωτιά» πήραν τα φλας των φωτογράφων απαθανατίζοντας χθες τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να φιλάει στο μάγουλο την τραγουδίστρια της ποπ και σύμβολο του σεξ Ρίτα Όρα.

Η συνάντηση του συζύγου της Κέιτ Μίντλετον και της πριγκίπισσας της ποπ έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Λονδίνο, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Υπό βροχή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έφτασε στο Gala της 50ης επετείου του Centrepoint φορώντας ένα πράσινο σακάκι από βελούδο και παπιγιόν.

Ο 37χρονος δούκας του Κέιμπριτζ έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια πλούσιο φιλανθρωπικό έργο για την ενίσχυση των νέων στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της απασχόλησης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας του λαού, Νταιάνα, λαίδη Κίτι Σπένσερ και η γνωστή τραγουδίστρια Έλι Γκούλντινγκ.

Την ίδια ώρα, στην Ινδία, ο πατέρας του πρίγκιπα Γουίλιαμ, Κάρολος, είχε μια εγκάρδια συνάντηση μ' ένα άλλο μεγάλο αστέρι της ποπ, την Κέιτι Πέρι.

Κλείσιμο
Στη δική τους περίπτωση δεν υπήρξε φιλί αλλά χειραψία.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα της ποπ Κέιτι Πέρι συναντήθηκαν σε εκδήλωση του φιλανθρωπικού ιδρύματος «British Asian Trust», που ίδρυσε ο Κάρολος το 2007, για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας στη μεγαλύτερη δημοκρατία του κόσμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης