Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι «σπάνε την παράδοση»: Δεν θα περάσουν τα Χριστούγεννα με την βασίλισσα

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι «σπάνε την παράδοση»: Δεν θα περάσουν τα Χριστούγεννα με την βασίλισσα

Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα για τον γιο του ζευγαριού, τον μόλις 6 μηνών Άρτσι - Κάθε χρόνο η βασιλική οικογένεια περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων στο κτήμα της βασίλισσας, στο Σάντριγχαμ - Ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να κάνει Χριστούγεννα με την πεθερά του;

18886073
Βαθαίνει ακόμα περισσότερο το ρήγμα ανάμεσα στην βασιλική οικογένεια και το δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ, μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του να μην περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με την βασίλισσα. Αποτελεί παράδοση για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να περνούν τις διακοπές των Χριστουγέννων μαζί με την 93χρονη μονάρχη στο κτήμα της στο Σάντριγχαμ, στο Νόρφολκ.

Μέχρι σήμερα ο πρίγκιπα Χάρι περνούσε τα Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια και μόνο το 2012, όταν υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, δεν έδωσε το «παρών» στο Σάντριγχαμ. Όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η βρετανική Sun, επικαλούμενη ανώνυμη πηγή από το παλάτι, το λαμπερό ζευγάρι έχει ήδη ενημερώσει την βασίλισσα Ελισάβετ πως δεν θα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα του γιου του Άρτσι μαζί της στο Σάντριγχαμ.

000_1LQ284


Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Χάρι και η Μέγκαν είναι ακόμα αναποφάσιστοι για το τι θα κάνουν στις διακοπές των Χριστουγέννων και σκέφτονται, είτε να παραμείνουν στην κατοικία τους στο Ουίνδσορ, είτε να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ και να περάσουν τα Χριστούγεννα με την μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, η οποία είναι δασκάλα της γιόγκα και ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Χάρι και Μέγκαν θα περάσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ

Ο εγγονός της βασίλισσας και η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, μετά την Κυριακή θα έχουν άδεια έξι εβδομάδων από τα βασιλικά τους καθήκοντα και αναμένεται να περάσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ μαζί με την μητέρα της Μέγκαν, το μόνο άτομο από την οικογένεια της δούκισσας του Σάσεξ με το οποίο το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις. Μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ έχει απομακρυνθεί από τον πατέρα της, Τόμας και τα ετεροθαλή αδέλφια της και δεν έχει επαφές με κανέναν τους.

Κλείσιμο
000_1M52UB


Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν ανάγκη «να φορτίσουν τις μπαταρίες τους»

Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου και η σύζυγός του «έχουν ανάγκη να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους» και γι' αυτό τον λόγο δεν επιθυμούν να περάσουν τα Χριστούγεννα με την βασίλισσα. «Χρειάζονται λίγο χρόνο μακριά για να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να αποφασίσουν τα σχέδια τους για το επόμενο έτος», δήλωσε η πηγή.

Η βασιλική βιογράφος Ίνγκριντ Σιούαρντ ανέφερε στην ίδια εφημερίδα πως «τα Χριστούγεννα στο Σάντριγχαμ είναι αρκετά αγχώδη και, ίσως, το ζευγάρι να μην θέλει να πάει εκεί με τον Άρτσι σε τόσο μικρή ηλικία». Όμως, η ίδια τόνισε πως εδώ και πολλά χρόνια στο κτήμα της βασίλισσας τα Χριστούγεννα έχουν φιλοξενηθεί πολλά μικρά παιδιά, μέλη της βασιλικής οικογένειας και μέχρι σήμερα δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. Η βασιλική βιογράφος ανέφερε: «Φαίνεται πως αυτό (η απόφαση του ζευγαριού) δεν έχει να κάνει με τον Άρτσι αλλά με τα δικά τους προσωπικά συναισθήματα».

Το ντοκιμαντέρ που δυσαρέστησε την βασίλισσα

Το παλάτι και η βασίλισσα Ελισάβετ δυσαρεστήθηκαν μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey» στις 20 Οκτωβρίου από το ITV, όπου ο Χάρι και η Μέγκαν αποκαλύπτουν κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στη Νότιο Αφρική πως δυσκολεύονται να φέρουν σε πέρας τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι κατηγόρησε τον Τύπο για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την σύζυγό του και επιβεβαίωσε τις ψυχρές σχέσεις με τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ. «Έχουμε καλές και κακές μέρες, βαδίζουμε σε ξεχωριστά μονοπάτια», είχε δηλώσει ο Χάρι.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά, ο 5χρονος πρίγκιπας Γεώργιος, η 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, 17 μηνών, θα περάσουν τα Χριστούγεννα με την βασίλισσα και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο Σάντριγχαμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης