Κίνα: Ο πιο περιζήτητος εργένης αποχαιρετά τον πολυτελή βίο με δικαστική εντολή

Κίνα: Ο πιο περιζήτητος εργένης αποχαιρετά τον πολυτελή βίο με δικαστική εντολή

Ο 31χρονος χρυσός κληρονόμος φέρεται να χρωστάει 21,6 εκατομμύρια δολάρια

sicong-plagia
Απίστευτες απαγορεύσεις επιβλήθηκαν στον γιο Κινέζου δισεκατομμυριούχου, τον οποίο πολλοί αποκαλούν και «κακό παιδί» της Κίνας: τέλος στα ταξίδια στην πρώτη θέση, στην αγορά ακινήτων, στη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία, στις διακοπές, στο γκολφ ή στις επισκέψεις σε νυχτερινά κέντρα.

Ο Γουάνγκ Σικόνγκ τραβά εδώ και χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας και σκανδαλίζει με τον τρόπο ζωής του, που θα μπορούσε να πει κανείς ότι κινείται σε εξωπραγματικό επίπεδο. Είναι ο μοναδικός γιος του μεγιστάνα κτηματομεσίτη Γουάνγκ Τζιανλίν και ο κληρονόμος της εκτιμώμενης περιουσίας των 12,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 31χρονος κληρονόμος φέρεται να χρωστάει 151 εκατομμύρια γιουάν (21,6 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Η απόφαση του δικαστηρίου της Σαγκάης απαγορεύει απολαύσεις που σχετίζονται με τα ταξίδια και τα πάρτι, όπως να ταξιδεύει στην πρώτη θέση, να αγοράζει ακίνητα, να μένει σε πολυτελή ξενοδοχεία, να πηγαίνει διακοπές, να παίζει γκολφ ή να πηγαίνει σε κλαμπ.

Η ζωή του περιζήτητου 31χρονου εργένη έχει γίνει συχνά θέμα συζήτησης: πρόσφατα αγόρασε οκτώ iPhones για τον... σκύλο του Κοκό.

Κλείσιμο
Η δικαστική εντολή κατά του Γουάνγκ μπορεί να συνδέεται, σύμφωνα με την Daily Mail, με το αυστηρό σύστημα κοινωνικής συμπεριφοράς στη χώρα, ένα πρόγραμμα που παρακολουθεί τη συμπεριφορά των 1,4 δισεκατομμυρίων πολιτών της.

Βάσει αυτού, οι πολίτες μπορούν να επιβραβεύονται ή να τιμωρούνται, σύμφωνα με την κοινωνική τους συμπεριφορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης