Βρετανία: Το κρυφό όπλο των Τόρις ενόψει των εκλογών

Βρετανία: Το κρυφό όπλο των Τόρις ενόψει των εκλογών

Το ατού των Συντηρητικών για τις εκλογές ακούει στο όνομα Κλερ Αμπροσίνο 

claire4
Τον κρυφό άσσο στο μανίκι του βγάζει το Συντηρητικό Κόμμα της Βρετανίας ενόψει των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι Τόρις απελευθερώνουν το μυστικό τους όπλο: είναι γένους θηλυκού με καμπύλες, πλούσιο ντεκολτέ και όρεξη για τρελά πάρτι.
claire

Η εικονιζόμενη Βρετανή Κλερ Αμπροσίνο κινείται στο χώρο του PR: εκτός από το να διασκεδάζει στο πλευρό υπουργών και βουλευτών, αποφάσισε να διεκδικήσει την έδρα στο Easington, ένα «οχυρό» των Εργατικών επί σχεδόν 70 χρόνια, στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου.

Η 31χρονη Κλερ είναι φίλη της επίσημης ερωμένης του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς. Όταν είχε αποκαλυφθεί η σχέση τους, την είχε στηρίξει, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Κλείσιμο
Η δεσποινίς Αμπροσίνο μιλάει ιταλικά, κι είναι γνωστή στους κύκλους των Τόρις. Έχει εργαστεί στο πλευρό πολλών βουλευτών και υπουργών της Βρετανίας, όπως των Σαγίντ Τζαβίντ, Μάικλ Γκόουβ, Λίαμ Φοξ και Τζορτζ Όσμπορν.
claire1

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ανεβάζοντας φωτογραφίες να διασκεδάζει μόνη ή με φίλους.

Ξεχωρίζει η φωτογραφία της που την δείχνει να κολυμπάει στο γάλα - αν και δεν είναι σαφές αν πρόκειται για ζωγραφική ή μια φωτογραφία που τραβήχτηκε χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο Instagram.
claire2

Η Κλερ έχει φωτογραφηθεί επίσης στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού Μάικλ Ντάγκλας και του τραγουδιστή Ρικι Μάρτιν.

Τώρα αποφάσισε να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό της περιοχής Easington, μιας περιοχής με μακροπρόθεσμα οικονομικά προβλήματα. Τα τελευταία ορυχεία στην περιοχή έβαλαν «λουκέτο» την δεκαετία του ΄90.

Η πρώτη της δουλειά ήταν στις Βρυξέλλες στο πλευρό του Ιρλανδού ευρωβουλευτή Σoν Κέιλι.Η Κλερ έχει πτυχίο στην Πολιτική και τη Φιλοσοφία και τον ελεύθερο χρόνο της της αρέσει να τραγουδά και να διαβάζει βιβλία.
claire3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης