Άγριο έγκλημα στη Νέα Υόρκη: Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε το παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε

Άγριο έγκλημα στη Νέα Υόρκη: Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε το παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε

Ο 42χρονος δολοφόνος είχε καταγωγή από την Αιθιοπία

crime-ny
Μπροστά σε ένα άγριο έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης που κλήθηκαν να ελέγξουν ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν, την Τετάρτη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μια γυναίκα αποκεφαλισμένη, ένα 5χρονο κορίτσι δολοφονημένο και έναν άντρα κρεμασμένο - τον σύζυγο της νεκρής γυναίκας και πατέρα του δολοφονημένου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την αστυνομία η νεκρή ήταν η 46χρονη Τζένιφερ Σλέχτ, το κορίτσι ονομαζόταν Αμπαϊνές Σλεχτ Τέντλα και ο δράστης και αυτόχειρας ήταν ο 46χρονος Γιόναθαν Τέντλα.

crime-ny2
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δολοφονία έγινε λίγες ώρες πριν η γυναίκα να προσφύγει στο δικαστήριο ζητώντας προστασία από τον σύζυγό της.

Ο πατέρας της 46χρονης δήλωσε στην New York Daily News ότι ο γάμος της κόρης του ήταν προβληματικός και ότι ο γαμπρός του είχε απειλήσει να τους σκοτώσει όλους αν η Τζένιφερ προσπαθούσε να προχωρήσει σε διαζύγιο.

Κλείσιμο
Κατά την ίδια πηγή η 46χρονη βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματος με το κεφάλι της ακουμπισμένο στην αγκαλιά της ενώ το 5χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε ένα από τα υπνοδωμάτια.

Οι αστυνομικοί της Νέας Υόρκης κατάσχεσαν και ένα μαχαίρι που θεωρείται το όπλο του φρικτού διπλού εγκλήματος.

Πρώτος επικοινώνησε με την αστυνομία ο αδερφός της 46χρονης ανήσυχος γιατί αυτή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Η Τζένιφερ είχε συναντήσει τον σύζυγό της, ο οποίος είχε καταγωγή από την Αιθιοπία, στο πανεπιστήμιο Columbia όταν εκείνη ήταν υπότροφος και εκείνος εργαζόταν ως τεχνικός στο τμήμα IT.

Κατά πληροφορίες τα προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού εμφανίστηκαν μετά τη γέννηση του παιδιού της με την Τζένιφερ να ζητά προστασία από τον σύζυγό της όταν η κόρη τους έκλεισε τα δύο της χρόνια. Τότε, όμως, η 46χρονη αποφάσισε να παραμείνει στο σπίτι με τον σύζυγό της γιατί δεν ήθελε το παιδί τους να μεγαλώσει χωρίς πατέρα.

Ο πατέρας της 46χρονης δήλωσε, επίσης, ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο η κόρη του είχε τηλεφωνήσει για να του ανακοινώσει ότι την Τρίτη θα πήγαινε ξανά στο δικαστήριο αλλά τελικά τα δικαστήρια ήταν κλειστά εκείνη την ημέρα.

Δείτε βίντεο: Φρίκη: Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε το παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε
Φρίκη: Αποκεφάλισε τη γυναίκα του, σκότωσε το παιδί τους και μετά αυτοκτόνησε


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης