Ιταλία: Καλόγριες πήγαν στην Αφρική για ιεραποστολικό έργο κι επέστρεψαν... έγκυες

Ιταλία: Καλόγριες πήγαν στην Αφρική για ιεραποστολικό έργο κι επέστρεψαν... έγκυες

Η πρώτη εκ των δύο που ανακάλυψε την εγκυμοσύνη αισθανόταν έντονους στομαχόπονους και προχώρησε σε ιατρικές εξετάσεις - Η ρωμαιοκαθολική εκκλησία έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό

kalogries_afriki
Απίστευτη ιστορία στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας, καθώς δυο καλόγριες από τη Σικελία, οι οποίες βρέθηκαν στην Αφρική για ιεραποστολικό ταξίδι, διαπίστωσαν, όταν επέστρεψαν στη βάση τους, πως ήταν... έγκυες!

Οι καλόγριες κατάγονται από την Αφρική, ενώ η μια εκ των δυο ήταν πρεσβυτέρα. Η πρώτη από τις δύο που ανακάλυψε, εντελώς τυχαία, την εγκυμοσύνη της, είναι 34 ετών (δεν έχει δευκρινιστεί η ταυτότητά της), ενώ βρέθηκε μπροστά στη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν έκανε εξετάσεις, έπειτα από έντονους στομαχόπονους.

Η πρεσβυτέρα ανήκει σε ίδρυμα, που έχει βασικό αντικείμενο να βοηθάει τις «χωρισμένες γυναίκες και τα παιδιά τους».

Η ρωμαιοκαθολική εκκλησία έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό, ενώ το πιθανότερο σενάριο για τις δύο μοναχές μοιάζει να είναι αποβολή και η επιστροφή στα εγκόσμια.

«Φαίνεται πως οι δυο γυναίκες, κατά την επιστροφή στα έθνη τους, είχαν κάποιας μορφής σεξουαλική επαφή. Έχει ξεκινήσει ήδη η σχετική έρευνα, καθώς και οι δυο παραβίασαν τους αυστηρούς κανόνες της αγνότητας» ανέφερε εκκλησιαστική πηγή από τη Ρώμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης