Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε πάρτι για το Halloween - Αναφορές για 4 νεκρούς

Καλιφόρνια: Πυροβολισμοί σε πάρτι για το Halloween - Αναφορές για 4 νεκρούς

Αξιωματούχοι στην πόλη Ορίντα, στα νοτιοανατολικά του Σαν Φραντσίσκο, ερευνούν την περίπτωση ενός περιστατικού μαζικών πυροβολισμών σε πάρτι για το Halloween

hallo_calif
Αρκετοί άνθρωποι φέρονται να έχουν πυροβοληθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ), σε πάρτι φοιτητών κολλεγίου για το Halloween στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Αξιωματούχοι στην πόλη Ορίντα, στα νοτιοανατολικά του Σαν Φραντσίσκο, έχουν αναφέρει πως ερευνούν την περίπτωση ενός περιστατικού «μαζικών πυροβολισμών», με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για 4, τουλάχιστον, νεκρούς και αρκετούς τραυματίες. Στο πάρτι φέρονται να βρίσκονταν γύρω στα 100 άτομα.




Κλείσιμο



«Το Αστυνομικό Τμήμα της Ορίντα και το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Κόντρα Κόστα εξετάζουν ένα περιστατικό μαζικών πυροβολισμών στην Ορίντα. Η έρευνα είναι ενεργή. Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες» ανακοίνωσε το γραφείο του τοπικού σερίφη.



Σύμφωνα με το NBC, το περιστατικό εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι για το Halloween σε ένα ενοικιαζόμενο οίκημα, μέσω Airbnb.



Πολλοί άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, ενώ άλλα θύματα φάνηκαν να περπατούν τραυματισμένα έξω από το σημείο του συμβάντος.

Το συγκεκριμένο πάρτι είχε διαφημιστεί μέσω Instagram σαν ένα «AirBNB mansion party»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης