Βρετανία: Όταν ο πρίγκιπας Χάρι κοιτάχτηκε στον καθρέφτη

Βρετανία: Όταν ο πρίγκιπας Χάρι κοιτάχτηκε στον καθρέφτη

Συνάντηση με τον... σωσία του, τον 28χρονο Βρετανό ποπ σταρ Eντ Σίραν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

harry_sosias
Ανοίγοντας την πόρτα, ο πρίγκιπας Χάρι ήλθε αντικριστά με τον σωσία του: Έναν κοκκινομάλλη να φοράει κι αυτός γκρίζο μπλουζάκι.

Εξηγώντας το περιστατικό που τον ξάφνιασε ευχάριστα, ο μικρότερος γιος της αδικοχαμένης πριγκίπισσα Νταϊάνα έχει αναρτήσει σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο... σωσίας του είναι ο 28χρονος Βρετανός ποπ σταρ Eντ Σίραν. «Σαν να κοιτάζω στον καθρέφτη» αστειεύεται ο Χάρι.



Ο διάσημος κοκκινομάλλης της βρετανικής μουσικής χτυπάει το κουδούνι της πόρτας του Παλατιού, ενώ ακούγεται ο εθνικός ύμνος της Βρετανίας. Την πόρτα ανοίγει ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος σχολιάζει με χιούμορ: «Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη».

Η συνάντηση των δυο είχε ανθρωπιστικό χαρακτήρα, καθώς ο Σίραν κάλεσε και επίσημα τον Βρετανό πρίγκιπαι να συμμετέχει στις δράσεις με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Οι δράσεις στοχεύουν στην αφύπνιση του κόσμου ώστε να ασχοληθεί με την ψυχική υγεία και να οργανωθούν εξατομικευμένες δράσεις για τον καθέναν.

Κλείσιμο
«Είναι παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας! Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Εντ Σίραν θέλουν να διασφαλίσουν ότι κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα θα προσέχεις τον εαυτό σου, τους φίλους σου και τον κύκλο σου. Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις μόνος σου, μίλησε για το πως νιώθεις, ρώτησε κάποιον τι κάνει και άκου την απάντηση. Αν χρειάζεσαι βοήθεια ζήτησε την, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό», ακούγεται στο βίντεο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης