Εισβολή στη Συρία: Κουρδικοί πύραυλοι αφήνουν τραυματίες στη νοτιοανατολική Τουρκία

Εισβολή στη Συρία: Κουρδικοί πύραυλοι αφήνουν τραυματίες στη νοτιοανατολική Τουρκία

Οι κουρδικές στρατιωτικές δυνάμεις στη βόρεια Συρία εκτόξευσαν πυραύλους την Πέμπτη, στην επαρχία Sanliurfa, στη νοτιοανατολική Τουρκία, με συνέπεια να τραυματισούν δυο παιδιά - Τουλάχιστον 18 οι τραυματίες σε 2 πόλεις

turkia_bomb
Αντιδρούν οι Κούρδοι της Συρίας μετά την έναρξη της επιχείρησης «Πηγή Ειρήνης» που ξεκίνησαν οι Τούρκοι από το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, οι κουρδικές στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή εκτόξευσαν πυραύλους την Πέμπτη, στην επαρχία Sanliurfa, στη νοτιοανατολική Τουρκία, με συνέπεια να τραυματισούν δυο παιδιά και άλλους οκτώ, τουλάχιστον, αμάχους, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το πρακτορείο Anadolu ανέφερε πως αντιαεροπορικοί πυραύλοι έπληξαν τρία σπίτια στην περιοχή Ceylanpinar, τραυματίζοντας δύο αδέλφια, ηλικίας 13 και 15 ετών.

Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της περιοχής, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας τους.

Από εκεί και πέρα, δυνάμεις του PKK φέρονται να «χτύπησαν» με όλμους στην πόλη Ακτσάκαλε και πιο συγκεκριμένα σε κυβερνητικά εκπαιδευτικά κτίρια, αφήνοντας οκτώ τραυματίες (ο ένας σε σοβαρή κατάσταση).

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης