Σασόλι μετά τη συνάντηση με Τζόνσον: Καμία πρόοδος στη συζήτηση για το Brexit

Σασόλι μετά τη συνάντηση με Τζόνσον: Καμία πρόοδος στη συζήτηση για το Brexit

Στο Λονδίνο βρέθηκε την Τρίτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλία για να συζητήσεις με τον Βρετανό πρωθυπουργό - «Πρέπει να σημειώσω ότι δεν υπήρξε καμία πρόοδος» είπε μετά τη συνάντηση 

sasoli
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι δήλωσε ότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στο θέμα Brexit, μετά από τις συνομιλίες του με τον Μπόρις Τζόνσον στη Ντάουνινγκ Στριτ.

«Ήρθα εδώ με την ελπίδα να ακούσω προτάσεις που θα μπορούσαν να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις στο επόμενο», δήλωσε, αρχικά, ο Σασόλι και συνέχισε: «Ωστόσο, πρέπει να σημειώσω ότι δεν υπήρξε καμία πρόοδος».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από τη Ντάουνινγκ Στριτ, σύμφωνα με τις οποίες η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ανέφερε στον Τζόνσον ότι μια συμφωνία για Brexit μοιάζει να είναι «εντελώς απίθανη».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός μίλησε με την Μέρκελ για 30 λεπτά σήμερα το πρωί και στη συνέχεια τόνισε ότι διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες για το Brexit «βρίσκονται κοντά στην κατάρρευση».

Μια συμφωνία ΕΕ-Ηνωμένου Βασιλείου είναι «ουσιαστικά αδύνατη όχι μόνο τώρα, αλλά για πάντα», πρόσθεσε μια πηγή από τη Ντάουνινγκ Στριτ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης