Νέα Υόρκη: Άστεγος serial killer σκότωσε τέσσερις και τραυμάτισε άλλον έναν

Νέα Υόρκη: Άστεγος serial killer σκότωσε τέσσερις και τραυμάτισε άλλον έναν

Ο 24χρονος Ράντι Σάντος επιτέθηκε σε άλλους άστεγους με σιδηρολοστό και τους κτύπησε μέχρι θανάτου

newyork_homeless
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης απήγγειλε κατηγορίες σε έναν άστεγο που φέρεται να δολοφόνησε χτυπώντας με σιδηρολοστό τέσσερις άλλους άστεγους ενώ κοιμούνταν στη συνοικία Τσάιναταουν, γνωστοποίησαν οι αρχές χθες Κυριακή.

Ο Ράντι Σάντος, 24 ετών, κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες, μια απόπειρα ανθρωποκτονίας και για κατοχή μαριχουάνας, ανέφερε ο Μάρτιν Μπράουν, εκπρόσωπος της αστυνομικής διεύθυνσης της πόλης της Νέας Υόρκης.

Ο Σάντος συνελήφθη το Σάββατο.

Η μητέρα του υπόπτου, η Φιοραλίσα Ροδρίγκες, είπε στην ταμπλόιντ εφημερίδα New York Daily News ότι έδιωξε τον γιο της από το σπίτι πριν από τρία χρόνια διότι ήταν εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, επιτέθηκε σε εκείνη και στον παππού του και έκλεβε από την οικογένεια.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα σκότωνε κάποιον, αλλά τον φοβόμουν, επειδή με είχε χτυπήσει. Τότε του είπα να φύγει από το σπίτι», είπε η Ροδρίγκες.

Σύμφωνα με τον Μάικλ Μπαλντασάνο, επικεφαλής των ερευνητών της αστυνομίας στο νότιο Μανχάταν, τα θύματα του Σάντος φαίνεται πως κοιμούνταν όταν δολοφονήθηκαν, ενώ ένα πέμπτο θύμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Η κατάστασή του δεν είναι ακόμη γνωστή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης