Παράσταση Χίλαρι με σενάριο «Μόνικα Λεβίνσκι» για την προώθηση του βιβλίου της

Παράσταση Χίλαρι με σενάριο «Μόνικα Λεβίνσκι» για την προώθηση του βιβλίου της

Πώς και γιατί «ξεθάφτηκε» το προ 20ετίας σκάνδαλο - Πώς αντέδρασε η Τσέλσι Κλίντον στον «αέρα» της εκπομπής

clinton
Για τους νεώτερους το όνομα «Μόνικα Λεβίνσκι» δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Για τους παλαιότερους όμως, είναι συνυφασμένο με την εικόνα ενός προέδρου των ΗΠΑ, να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις στο οβάλ γραφείο, με μία από τις συνεργάτιδές του. Ήταν το σκάνδαλο Λεβίνσκι, που εν πολλοίς σήμανε την απαρχή της καθοδικής πορείας στην πολιτική του Μπιλ Κλίντον.

Ωστόσο, η θλιβερή αυτή ιστορία, έδωσε το έναυσμα στη Χίλαρι Κλίντον, την απατημένη «πρώτη κυρία», να ενεργοποιηθεί στην πολιτική, αφήνοντας το στίγμα της ως υπουργός Εξωτερικών και μετέπειτα ως εκλεκτή των Δημοκρατικών για τη διεκδίκηση της προεδρίας στις εκλογές του 2016, τις οποίες έχασε από τον Ρεπουμπλικανό Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά από 21 χρόνια, το «σκάνδαλο Λεβίνσκι» στοιχειώνει ακόμα την οικογένεια Κλίντον και απασχολεί την επικαιρότητα. Η Χίλαρι Κλίντον και η κόρη της Τσέλσι, εμφανίστηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή. Η πρώην διεκδικήτρια της αμερικανικής προεδρίας, είπε δημόσια πως η πιο γενναία απόφαση που έχει πάρει ποτέ στη ζωή της, ήταν το να παραμείνει παντρεμένη και να μην πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Μπιλ Κλίντον έπειτα από το σκάνδαλο Λεβίνσκι που πήρε τεράστιες διαστάσεις.




«Νομίζω ότι το πιο τολμηρό πράγμα που έχω κάνει στην προσωπική μου ζωή, ήταν η απόφαση να παραμείνω στον γάμο μου», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία ήταν καλεσμένη την Τρίτη, στην εκπομπή «Good Morning America».


Η αναφορά της Χίλαρι στη... λεπτή αυτή υπόθεση, προκάλεσε αμηχανία στην κόρη του ζεύγους Κλίντον. Η Τσέλσι καθόταν δίπλα στη μητέρα της προκειμένου να προωθήσει «Το βιβλίο των γενναίων γυναικών: Αγαπημένες ιστορίες Θάρρους και Δύναμης». Στο άκουσμα των δηλώσεων που έκανε η μητέρα της, αναφώνησε:

«Ω Θεέ μου, είμαι τόσο συναισθηματικά φορτισμένη από την απάντηση της μητέρας μου, που έχω μείνει άφωνη. Είμαι τόσο πολύ περήφανη που είμαι κόρη της».

Το ερώτημα που προκύπτει μετά από τη συγκεκριμένη «παράστση» της μητέρας και κόρης Κλίντον, είναι το εξής: Ήταν τυχαία η αναφορά και η... εξομολόγηση της Χίλαρι, ή ήταν μία καλά στημένη παράσταση, στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου με σχετικό θέμα για τις «γενναίες γυναίκες»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης