Τι είπε ο Φρανσουά Ολάντ στην Κάρλα Μπρούνι και έμεινε... σύξυλη;

Τι είπε ο Φρανσουά Ολάντ στην Κάρλα Μπρούνι και έμεινε... σύξυλη;

Κατά το τελευταίο «αντίο» στον Ζακ Σιράκ - Υπόθεση που σκανδάλισε το Twitter

oland
Γιατί έχασε τη μιλιά της η Κάρλα Μπρούνι; Τι μπορεί να της είπε ο Φρανσουά Ολάντ; Τα ερωτήματα που απασχόλησαν τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά το ύστατο χαίρε στον Ζακ Σιράκ.

Η όχι και τόσο... ήσυχη προσωπική ζωή του Ολάντ, με τις ερωτικές του περιπέτειες και τις απιστίες να μην περνούν απαρατήρητες, οδήγησε ορισμένους στην πεποίθηση ότι ο Ολάντ έφερε σε δύσκολη θέση την πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι.

Carla Bruni Sarkozy choquée par François Hollande  !!!


Περισσότεροι από 1.900 άνθρωποι, ανάμεσά τους 80 ηγέτες από όλο τον κόσμο, αποχαιρέτησαν στον Ζακ Σιράκ. Εκείνο που σχολίασαν, ωστόσο, οι χρήστες του Twitter από τη συγκεκριμένη τελετή στη Γαλλία η σύντομη συνομιλία ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας και την εντυπωσιακή Κάρλα Μπρούνι.

Ο Φρανσουά Ολάντ στεκόταν δίπλα στην Κάρλα Μπρούνι και τον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί, στην τελετή για το ύστατο χαίρε στον Ζακ Σιράκ. Κάποια στιγμή, ο Ολάντ κάτι είπε στην Μπρούνι και εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια ορθάνοιχτα. Η έκφρασή της ήταν κάτι ανάμεσα στο σοκ, την προσβολή και την έκπληξη. Τι είχε ακούσει μόλις όμως;

Κλείσιμο
Μόλις δημοσιεύθηκε το βίντεο, οι Γάλλοι χρήστες του Twitter άρχισαν να μαντεύουν τι μπορεί να προκάλεσε αυτή την αντίδραση της Κάρλα Μπρούνι.

Μήπως ο Φρανσουά Ολάντ της αποκάλυψε το τέλος του Game of Thrones; Ή μήπως ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έκανε στην πρώην Πρώτη Κυρία κάποια ανήθικη πρόταση;

Οι πιο κακεντρεχείς πίστεψαν ότι εκείνη ήταν η στιγμή που η Κάρλα Μπρούνι έμαθε ότι... πέθανε ο Ζακ Σιράκ.

Απάντηση στο μυστήριο έδωσε τελικά ο δημοσιογράφος Ζερόμ Μπεγκλέ, που είπε ότι επικοινώνησε με την Κάρλα Μπρούνι και τη ρώτησε τι της είπε ο Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγος του Σαρκοζί την ενημέρωσε ότι η συζήτηση αφορούσε κάτι απλό, την κατάσταση της υγείας της Μπερναντέτ Σιράκ, της χήρας του Ζακ Σιράκ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης