Άστεγη τραγουδίστρια «μαγεύει» το μετρό του Λος Άντζελες - Η συγκινητική ιστορία πίσω από τo viral βίντεο

Άστεγη τραγουδίστρια «μαγεύει» το μετρό του Λος Άντζελες - Η συγκινητική ιστορία πίσω από τo viral βίντεο

Ένας αστυνομικός την κατέγραψε με το κινητό του να τραγουδά μια άρια του Πουτσίνι και τώρα μπορεί να αλλάξει όλη της η ζωή

abc-ekso
Η μαγευτική φωνή της, την οποία κατέγραψε ένας αστυνομικός ενώ εκείνη τραγουδούσε σε σταθμό μετρό στο Λος Άντζελες ξεκίνησε μια αναζήτηση για τον εντοπισμό της από τα αμερικανικά ΜΜΕ, που τελικά στέφθηκε με επιτυχία.

Ο λόγος για μια άστεγη τραγουδίστρια, «πρωταγωνίστρια» ενός βίντεο που ανέβασε στη σελίδα της στο Twitter η Αστυνομία του Λος Άντζελες και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views.




Στο κλιπ, η ξανθιά «σοπράνο» εμφανίζεται να τραγουδά με πάθος μια μελωδική άρια του Πουτσίνι, κάνοντας ουσιαστικά... καντάδα στον αστυνομικό που της τραβούσε με το κινητό του.

Tο βιντεάκι με το πανέμορφο τραγούδι ανέβηκε στον λογαριασμό της αστυνομίας με την εξής λεζάντα: «4 εκατομμύρια άνθρωποι αποκαλούν σπίτι τους το LA. 4 εκατομμύρια ιστορίες. 4 εκατομμύρια φωνές. Μερικές φορές πρέπει να σταματήσεις και να ακούσεις μία, για να απολαύσεις κάτι όμορφο».

Η ανταπόκριση του κόσμου και τον τοπικών ΜΜΕ σε αυτό το post ήταν συγκλονιστική.

Homeless woman singing in the L.A. Metro goes viral


Κλείσιμο
Μετά από αναζήτηση μερικών ωρών, κάποια αμερικανικά δίκτυα κατάφεραν να εντοπίσουν τη μυστηριώδη τραγουδίστρια. Πρόκειται για την 52χρονη Έμιλι Ζαμούρκα, μια γυναίκα που μεγάλωσε στη Ρωσία και μετακόμισε στο Λος Άντζελες στα 24 της χρόνια. Όπως είπε η ίδια σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα, ορισμένες ατυχίες που συνάντησε στη ζωή της είχαν ως αποτέλεσμα να καταλήξει άστεγη.

Ειδικότερα, όπως είπε στο ABC7  η Ζαμούρκα, όταν έφτασε στις ΗΠΑ εργάστηκε για κάποια χρόνια ως δασκάλα πιάνου και βιολιού. Στη συνέχεια, κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε είχαν ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί με υπέρογκα ιατρικά έξοδα, τα οποία την «γονάτισαν». Όπως εξηγεί, έκανε αρκετές δουλειές προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα και έπαιζε βιολί στο δρόμο για να συμπληρώνει το εισόδημά της.

Το «τελειωτικό χτύπημα» που την κατάντησε άστεγη ήταν πριν από τρία χρόνια, όταν εκλάπη - όπως ισχυρίζεται η ίδια - το βιολί της αξίας 10.000 δολαρίων.

abc-1


«Τότε κατέληξα στον δρόμο. Δεν μπορούσα πια να πληρώσω ούτε τους λογαριασμούς μου ούτε το νοίκι μου», λέει η Ζαμούρκα. Πλέον, κοιμάται όπου βρει, σε χαρτόκουτα στους δρόμους και σε πάρκινγκ.

Η ιστορία της Ζαμούρκα έχει συγκινήσει πολλούς Αμερικανούς που κάνουν δωρεές σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες για να τη βοηθήσουν. Η ίδια δηλώνει ευγνώμων για όλο αυτό το ενδιαφέρον. «Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για οποιονδήποτε θελει να με βοηθήσει να ξεφύγω από τους δρόμους, να νοικιάσω το δικό μου σπίτι και να αποκτήσω ξανά το δικό μου όργανο», είπε η 52χρονη.

Δείτε βίντεο: Άστεγη τραγουδίστρια «μαγεύει» το μετρό του Λος Άντζελες - Συγκινεί η ιστορία της
Άστεγη τραγουδίστρια «μαγεύει» το μετρό του Λος Άντζελες - Συγκινεί η ιστορία της


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης