Αποκαλύψεις από τον μπάτλερ του Έπσταϊν: Ο Μπιλ Γκέιτς βρέθηκε στο «ροζ» διαμέρισμα στο Παρίσι

Αποκαλύψεις από τον μπάτλερ του Έπσταϊν: Ο Μπιλ Γκέιτς βρέθηκε στο «ροζ» διαμέρισμα στο Παρίσι

Ο μπάτλερ του Αμερικανού χρηματιστή παραδέχτηκε πως αρκετά νεαρά κορίτσια πέρασαν από το διαμέρισμα, ωστόσο δεν πιστεύει πως ήταν ανήλικα - Ποια άλλα διάσημα πρόσωπα βρέθηκαν στο Παρίσι

epstein_m
Αποκαλύψεις για τις επισκέψεις που δεχόταν στο διαμέρισμά του, στο Παρίσι, ο χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν, έκανε ο μπάτλερ του, ονόματι Γκάμπριελ, μιλώντας στη γαλλική ιστοσελίδα franceinfo.

Οι δηλώσεις του μπάτλερ του Έπσταϊν, ακολουθούν την έρευνα που έχει διατάξει ο εισαγγελέας του Παρισίου, έπειτα από τις καταγγελίες περί σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών από τον χρηματιστή.

Στη διάρκεια των 18 χρόνων που συνεργάστηκε με τον Έπσταϊν, ο Γκάμπριελ τόνισε πως παρείχε τις υπηρεσίες του σε διπλωμάτες, επιχειρηματίες και πολιτικούς, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, το διαμέρισμα, αξίας 7 εκατομμυρίων λιρών, επισκέφτηκαν και αρκετά νεαρά, πολύ λεπτά και πολύ ψηλά κορίτσια, ωστόσο θεωρεί πως κανένα από αυτά δεν ήταν ανήλικο και, κατά συνέπεια, δεν υπήρχε κάτι παράνομο.

Μεταξύ των διάσημων προσώπων που επισκέφτηκαν το διαμέρισμα, ήταν, σύμφωνα με τον μπάτλερ, το «κεφάλι» της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς με τη σύζυγό του, ο Πρίγκιπας Ανδρέας - Δούκας της Υόρκης και ο πρώην στρατηγικός σύμβουλος του Τραμπ, Στιβ Μπάνον. Ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε το χρονικό διάστημα παραμονής των συγκεκριμένων προσώπων στο διαμέρισμα, όμως αρκέστηκε να πει πως... «σε πολλές περιπτώσεις, ήμουν ο οδηγός του Μπάνον στο Παρίσι».

Στο μεταξύ, σε ερώτημα που τέθηκε από τον Τύπο στον εκπρόσωπο του Μπιλ Γκέιτς σχετικά με τις παραπάνω αναφορές, η απάντηση ήταν κατηγορηματική: «Είναι παντελώς ψευδής οποιαδήποτε αναφορά σε επιχειρηματική ή προσωπική σχέση του Μπιλ Γκέιτς και της συζύγου του με τον Τζέφρι Έπσταϊν». Από την πλευρά της, πηγή του Μπάνον ανέφερε: «όλα αυτά ποτέ δεν συνέβησαν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης