Βρετανία: Χάος στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις από τις βροχές της Τρίτης

Βρετανία: Χάος στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις από τις βροχές της Τρίτης

Δρόμοι πλημμύρισαν, αυτοκίνητα παγιδέυτηκαν στο νερό και σταθμοί τρένων γέμισαν, ασφυκτικά, με κόσμο, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στις αφίξεις των συρμών

london_rainn
Σοβαρά προβλήματα στο Λονδίνο και σε αρκετές μεγάλες πόλεις της Βρετανίας, παρουσιάστηκαν από τις χθεσινές ισχυρές βροχές που έπληξαν τη χώρα. Δρόμοι πλημμύρισαν και σταθμοί τρένων γέμισαν, ασφυκτικά, με κόσμο, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στις αφίξεις των συρμών.




Κόσμος ανέφερε στα social media, πως «η βροχή στο Λονδίνο είναι μια από τις πιο έντονες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια», ενώ η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της χώρας εξέδωσε πέντε προειδοποιήσεις για και 40 συνεργερμούς για πλημμύρες, οι οποίες κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της Βρετανίας.


Περιστατικά με πλημμύρες καταγράφηκαν σε δρόμους στο Σαουθάμπτον, στο Μπέρμιγχαμ. στο Λονδίνο και στο Λίβερπουλ, με τη βροχή σε ορισμένες περιοχές να φτάνει στα 50 χιλιοστά, μέσα σε διάστημα μικρότερο των 12 ωρών.

Κλείσιμο




Όπως είναι φυσικό, οι έντονες βροχοπτώσεις, οι ισχυροί άνεμοι και οι συνέπειές τους, έχουν επηρεάσει τις δημόσιες συγκοινωνίες, καθώς πεσμένα δέντρα μπλόκαραν τις σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ αρκετά αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν σε δρόμους που θύμιζαν... ποτάμια. Μάλιστα, η πυροσβεστικλή επενέβη σε περιοχές του Λίβερπουλ για να απεγκλωβίσει παγιδευμένους οδηγούς και επιβάτες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης