Ισραήλ: Μετεκλογικοί κραδασμοί με σεξ και... βαζελίνη!

Ισραήλ: Μετεκλογικοί κραδασμοί με σεξ και... βαζελίνη!

Σάλος κατά του Νετανιάχου, που επέλεξε να παροτρύνει τους ψηφοφόρους να πάνε στην κάλπη και να αφήσουν το σεξ

israel-sxe-ben
Λαβωμένος εμφανίζεται ο ισραηλινός ηγέτης Μπένζαμιν Νετανιάχου, αφού απέτυχε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία των 61 εδρών στις χθεσινές εκλογές την ώρα που στο διαδίκτυο δέχεται καταιγισμό πυρών από χρήστες για το σποτ με το οποίο προσπάθησε να αφυπνίσει τους ψηφοφόρους.

Το βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργικού γραφείου προέτρεπε τους Ισραηλινούς ψηφοφόρους να αφήσουν το αραλίκι την ημέρα των εκλογών και να προσέλθουν στην κάλπη.

Σύμφωνα με τους Τάιμς του Ισραήλ, στο επίμαχο βίντεο απεικονίζονται νέοι -άνδρες και γυναίκες- να λιάζονται, να πίνουν καφέ, να κάνουν μπάνιο στις παραλίες, να διαβάζουν βιβλία αλλά και να χαλαρώνουν στο κρεβάτι με το ταίρι τους.



Το βίντεο προειδοποιεί τους Ισραηλινούς για τους κινδύνους που εγκυμονούν κάνοντας σεξ την ημέρα των εκλογών... «Την ώρα που σχεδιάζετε μία "ημέρα διακοπών", η Αριστερά ανεβαίνει στην εξουσία. Μην μένετε αδρανείς», ακούγεται στο βίντεο.

Κλείσιμο
Οι γυμνές πατούσες ενός ζευγαριού που είναι ξαπλωμένο σ΄ένα κρεβάτι ερέθισαν πολλούς χρήστες στα social media που έσπευσαν να επικρίνουν την κίνηση του Νετανιάχου να συνδέσει το σεξ με την πολιτική.

Ένας χρήστης δεν δίστασε να ανεβάσει ένα Twitter με φωτομοντάζ που δείχνει τον Νετανιάχου να κρατάει βαζελίνη. Αλλος χρήστης γράφει στο Twitter: «Το κακό σεξ τελειώνει γρήγορα, μία κακή ψηφοφορία διαρκεί χρόνια...».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου και οι σύμμαχοί του δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν την πλειοψηφία των απαιτούμενων εδρών στην Κνέσετ, την ισραηλινή βουλή. Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο οι ισραηλινοί ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες ύστερα μία αδιάφορη εκλογική αναμέτρηση τον περασμένο Απρίλιο.

Με καταμετρημένο το 92% , το κόμμα «Λικούντ» του πρωθυπουργού Νετανιάχου κατακτά 32 έδρες, με τους δεξιούς και υπερορθόδοξους συμμάχους να κερδίζουν 24 επιπλέον έδρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης