Πακιστανή τραγουδίστρια απείλησε τον Ινδό πρωθυπουργό «θα σε φάνε τα φίδια μου»

Πακιστανή τραγουδίστρια απείλησε τον Ινδό πρωθυπουργό «θα σε φάνε τα φίδια μου»

Ωστόσο η επίσημη έρευνα σε βάρος της ξεκίνησε γιατί έχει ερπετά στο σπίτι της

pakistan-snakes
Αντιμέτωμη με το ενδεχόμενο να οδηγηθεί στη φυλακή για δύο χρόνια βρίσκεται μια τραγουδίστρια στο Πακιστάν επειδή θεωρήθηκε ότι απείλησε τον πρωθυπουργό της Ινδίας με φίδια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ράμπι Πιρζάντα ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο εμφανίζεται να χαϊδεύει φίδια ενώ κατηγορεί το Δελχί για την ανάκληση της αυτονομίας του Κασμίρ.

Η Πιρζάντα κατηγορεί τον Ναρέντρα Μόντι για «παρενόχληση» των κατοίκων του Κασμίρ συμπληρώνοντας ότι τα ερπετά της θα ήταν ένα «ειδικό δώρο» για τον πρωθυπουργό της Ινδίας.

«Βλέπεις τι έχω ετοιμάσει για σένα. Οπότε είσαι έτοιμος να πεθάνεις στην κόλαση. Οκ; Και οι φίλοι μου θα σε φάνε» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια στο βίντεο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η υπηρεσία προστασίας της άγριας ζωής της επαρχίας Πουντζάμπ ξεκίνησε έρευνα για την τραγουδίστρια επειδή διατηρεί άγρια ζώα στο σπίτι της.

Η τραγουδίστρια, ωστόσο, υποστηρίζει ότι η έρευνα σε βάρος της δεν ξεκίνησε γιατί έχει ερπετά στο σπίτι της αλλά γιατί απείλησε τον Μόντι.

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ایک کشمیری لڑکی کی تیاری مودی کے خلاف، ویسے تو اس نے جہنم میں جانا ہی ہے، مگر اس جیسے انسا ن کی دنیا بھی جہنم ہونی چاہیے۔ #chotisibaat

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rabi Pirzada (@rabi.fairy) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης