«Είσαι όμορφη Μπριζίτ» - Πανό υποστήριξης για την πρώτη κυρία της Γαλλίας

«Είσαι όμορφη Μπριζίτ» - Πανό υποστήριξης για την πρώτη κυρία της Γαλλίας

Δημιουργήθηκε από καλλιτέχνες και αναρτήθηκε σε γέφυρα της γαλλικής πόλης Περιγκέ - Κίνημα συμπαράστασης στα κοινωνικά δίκτυα έχει ξεσηκώσει η  Μπριζίτ Μακρόν μετά τα σεξιστικά σχόλια που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Βραζιλίας και τον γιο του

brizit
«Είσαι όμορφη Μπριζίτ»... Πανό για την πρώτη κυρία της Γαλλίας, μετά τον σάλο που ξέσπασε για τα σεξιστικά σχόλια σε βάρος της από τον πρόεδρο της Βραζιλίας, ανήρτησαν δύο Γάλλοι καλλιτέχνες σε γέφυρα της πόλης Περιγκέ.

brizit2


Ο Ζαϊχ Μπολσονάρου, ο γιός του, αλλά και υπουργοί της Βραζιλίας επιτέθηκαν με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Μπριζίτ Μακρόν, αναρτώντας σχόλια για την ηλικία της και την εξωτερική της εμφάνιση.

Οι αναρτήσεις έκαναν τον γύρο του κόσμου, προκάλεσαν σκάνδαλο, αλλά δεν πτόησαν τα κυβερνητικά στελέχη της Βραζιλίας, τα οποία επανήλθαν αποκαλώντας «γκέι» τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και «τέρας» την σύζυγό του.

Χρήστες των social media στη Βραζιλία σοκαρίστηκαν από τα σχόλια του προέδρου τους και ανήρτησαν εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης στην Μπριζίτ Μακρόν.

Κλείσιμο
«Συγγνώμη Μπριζίτ», έγραψαν οι περισσότεροι.

Πρόσφατα, και η κόρη της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας ανήρτησε ένα χαριτωμένο βίντεο για να υπερασπιστεί τη μητέρα της, προκαλώντας αίσθηση με το αντι-σεξιστικό μήνυμά της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης