Καμπούλ: Επίθεση με ρουκέτα δίπλα στην πρεσβεία των ΗΠΑ, στα πρώτα λεπτά της 11ης Σεπτεμβρίου

Καμπούλ: Επίθεση με ρουκέτα δίπλα στην πρεσβεία των ΗΠΑ, στα πρώτα λεπτά της 11ης Σεπτεμβρίου

Δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί - Η πρώτη επίθεση μετά το ακύρωση των συνομιλιών με τους Ταλιμπάν από τον Ντόναλντ Τραμπ

CAMBUL
Επίθεση με ρουκέτα δίπλα στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, την Καμπούλ πραγματοποίησαν άγνωστοι, λίγα λεπτά με την «είσοδο» της 11ης Σεπτεμβρίου, την επέτειο της μεγάλης επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης και στο Πεντάγωνο. Πιο συγκεκριμένα, η ρουκέτα έπληξε τον τοίχο του υπουργείου Άμυνας του Αφγανιστάν στην Καμπούλ, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην αμερικανική πρεσβεία.

Από την περιοχή που βρίσκεται η πρεσβεία των ΗΠΑ έβγαιναν καπνοί, ενώ ήχησαν οι σειρήνες. Οι υπάλληλοι της πρεσβείας ενημερώθηκαν με ανακοίνωση στα μεγάφωνα, ότι σημειώθηκε επίθεση με ρουκέτα.

Σχεδόν μία ώρα μετά την επίθεση, όταν είχε ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των υπαλλήλων και οι ζημιές, ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί.

Η επίθεση δίπλα στην πρεσβεία των ΗΠΑ πραγματοποιήθηκε ώρες μετά την ακύρωση των συνομιλιών με τους Ταλιμπάν από την πλευρά του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ και την απειλή των Ταλιμπάν ότι «θα χυθεί περισσότερο αμερικανικό αίμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης