Τραγωδία στην Αλγερία: Πέντε νεκροί και 21 τραυματίες σε συναυλία γνωστού ράπερ

Τραγωδία στην Αλγερία: Πέντε νεκροί και 21 τραυματίες σε συναυλία γνωστού ράπερ

Βίντεο από το σημείο - Όλα ξεκίνησαν όταν άτομα με εισιτήρια δεν χωρούσαν να μπουν στον συναυλιακό χώρο

algeria1
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 20 τραυματίστηκαν, ορισμένοι εκ των οποίων σοβαρά, όταν προκλήθηκε πανικός σε συναυλία ραπ συγκροτήματος στην Αλγερία. Αποτέλεσμα ήταν να ποδοπατηθούν δεκάδες άτομα, ορισμένα εκ των οποίων δεν άντεξαν, χάνοντας τη ζωή τους είτε από ασφυξία είτε από σοβαρούς τραυματισμούς.

Η τραγωδία σημειώθηκε στο Αλγέρι, την πρωτεύουσα της βορειοαφρικανικής χώρας, στη συναυλία του ράπερ Abderraouf Derradji, πιο γνωστου ως "Soolking".

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από μαρτυρίες ατόμων που ήταν στον ίδιο χώρο, όλα ξεκίνησαν όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα εισιτήρια. Πιθανόν είχαν πουληθεί υπεράριθμα εισιτήρια, με συνέπεια δεκάδες άτομα να μείνουν εκτός σκηνής και να μην έχουν πρόσβαση στη συναυλία. Τότε δημιουργήθηκε ένταση και ακολούθησε πανικός, ο οποίος ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Όπως ανέφεραν οι αρχές της Αλγερίας, νεκροί είναι τρεις άντρες και δύο γυναίκες, ενώ ο επίσημος αριθμός των τραυματιών είναι 21.

Παρά το πολύνεκρο περιστατικό, ο διάσημος ράπερ συνέχισε κανονικά τη συναυλία του, η οποία μεταδιδόταν ζωντανά από τηλεοπτικό συνεργείο.

Βίντεο από αυτόπτη μάρτυρα δείχνει να μεταφέρονται άτομα πάνω σε φορεία...

Κλείσιμο
Ενώ οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν χιλιάδες άτομα να περιμένουν πολλές ώρες νωρίτερα για να βρουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία του ράπερ: 

algeria1
algeria2
algeria3

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης