ΗΠΑ: Οι μετανάστες εισβάλλουν όπως οι Ναζί, είπε δημοσιογράφος του Fox

ΗΠΑ: Οι μετανάστες εισβάλλουν όπως οι Ναζί, είπε δημοσιογράφος του Fox

«Όταν γυρίσεις πίσω και κοιτάξεις τι είδους εισβολή είναι αυτή, είναι όπως οι Ναζί είχαν εισβάλει στη Γαλλία και την Δυτική Ευρώπη» δήλωσε ο Τοντ Σταρνς

fox-parousiastis-metanastes
Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου Fox Nation, που δήλωσε πως οι μετανάστες που θέλουν να μπουν στην χώρα μοιάζουν με Ναζί!

Τα σχόλια του Τοντ Σταρνς έγιναν μάλιστα λίγες ημέρες μετά την πολύνεκρη επίθεση με στόχο μετανάστες στο Ελ Πάσο του Τέξας, όπου 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Ο Σταρνς δεν είναι ο πρώτος που παραλληλίζει τους μετανάστες με τους Ναζιστές, καθώς ανάλογη ρητορική έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ο μεγιστάνας του Τύπου Ρούπερτ Μέρντοχ.

Ο Τοντ Σταρνς είναι ο παρουσιαστής εκπομπής στην συνδρομητική υπηρεσία του καναλιού Fox News, που στηρίζει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και χαίρει της εκτίμησής του, αντίθετα με την πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

«Όντως πιστεύω ότι έχουμε δεχθεί εισβολή από μια ορδή. Μια εξοντωτική ορδή παράνομων μεταναστών. Ήταν μια εισβολή σε αργή κίνηση», είπε στην εκπομπή του και συνέχισε παραλληλίζοντας την κατάσταση με το Τρίτο Ράιχ.

«Όταν γυρίσεις πίσω και κοιτάξεις τι είδους εισβολή είναι αυτή, είναι όπως οι Ναζί είχαν εισβάλει στη Γαλλία και την Δυτική Ευρώπη. Εννοώ πως είναι όπως όταν οι Μουσουλμάνοι εισέβαλαν σε μια χώρα παλαιότερα. Ήταν μια εισβολή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης