Τζέφρι Έπσταϊν: Η νεκροψία έδειξε κατάγματα που «δείχνουν» και στραγγαλισμό

Τζέφρι Έπσταϊν: Η νεκροψία έδειξε κατάγματα που «δείχνουν» και στραγγαλισμό

Το κάταγμα στο υοειδές οστό διαπιστώνεται και σε απαγχονισμούς αλλά συνηθέστερα σε στραγγαλισμούς λένε ειδικοί στη Washington Post που αποκάλυψε ευρήματα της νεκροψίας

epstain1
Δεν έχει τέλος το μυστήριο σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν καθώς σύμφωνα με τη νεκροψία, στοιχεία της οποίας επικαλείται η Washington Post, διαπιστώθηκαν αρκετά κατάγματα στον λαιμό του.

Ανάμεσα στα οστά στα οποία διαπιστώθηκαν κατάγματα ήταν το υοειδές οστό το οποίο στους άνδρες βρίσκεται κοντά στο «μήλο του Αδάμ».

Σύμφωνα με ειδικούς τέτοιου είδους κατάγματα συναντώνται σε όσους απαγχονίζονται - ειδικά αν είναι ηλικιωμένοι - αλλά συνήθως διαπιστώνονται σε περιπτώσεις ανθρωποκτονίας με στραγγαλισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την αιτία θανάτου του καταδικασμένου για υποθέσεις παιδεραστίας 66χρονου Έπσταϊν. Σύμφωνα με τις πηγές της Washington Post η ιατροδικαστής αναζητά πληροφορίες για τις ώρες πριν τον θάνατο του 66χρονου όπως για παράδειγμα αν κάποιοι μπήκαν στο κελί του ή αν είχε λάβει κάποια ασυνήθιστη ουσία.

Το μυστήριο επιτείνουν πληροφορίες ότι ο Έπσταϊν ήταν σε καλή διάθεση ώρες πριν να βρεθεί νεκρός στο κελί του και μάλιστα είχε συνάντηση για περίπου 12 ώρες με τους δικηγόρους του προκειμένου να συζητήσουν την έφεση που θα κατέθεταν προκειμένου να αποφυλακιστεί με εγγύηση.

Από την πλευρά του το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ανακοινώσει ότι για το ίδιο ο θάνατος του 66χρονου ήταν «προφανής αυτοκτονία» με αξιωματούχους του να αρνούνται να σχολιάσουν τις αποκαλύψεις της Washington Post σχετικά με τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Κλείσιμο
Αμερικανικά ΜΜΕ έχουν αποκαλύψει τις προηγούμενες ημέρες ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στη φυλακή στην οποία κρατείτο ο Έπσταϊν δεν είχαν ελέγξει την κατάσταση του για αρκετές ώρες πριν να βρεθεί κρεμασμένος στο κελί του με τον υπουργό Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να δηλώνει «ενοχλημένος» από τις «σοβαρές παρατυπίες» στο πρωτόκολλο της φυλακής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης