Ο σύζυγος γυναίκας - θύματος του Ελ Πάσο καλεί, δημόσια, κόσμο στην κηδεία

Ο σύζυγος γυναίκας - θύματος του Ελ Πάσο καλεί, δημόσια, κόσμο στην κηδεία

Η Μάγκι Ρέκαρντ έχασε τη ζωή της στο μακελείο στο Walmart στις 3 Αυγούστου - Χωρίς μέλη της οικογένειας να κατοικούν κοντά τους, ο άντρας της απηύθυνε δημόσιο προσκλητήριο για την κηδεία της

elpaso
Ένας άντρας, η γυναίκα του οποίου έχασε τη ζωή της στο μακελειό του Ελ Πάσο, στο Τέξας, στις 3 Αυγούστου, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση για όποιον επιθυμούσε να παρευρεθεί στην κηδεία της, καθώς δεν είχε μέλη της οικογένειάς του να ζουν κοντά τους.

Η Μάγκι Ρέκαρντ ήταν υπάλληλος στο κατάστημα Walmart, μέσα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους αυτή κι άλλα 21 άτομα, όταν ένας ένοπλος άντρας άνοιξε πυρ πριν από 2 εβδομάδες περίπου. Η Ρέκαρντ ήταν παντρεμένη με τον Αντόνιο Μπάσκο για 22 χρόνια, όμως από τη στιγμή που δεν υπήρχαν άλλα μέλη της οικογένειάς τους που να κατοικούν κοντά τους, το νεκροταφείο του Ελ Πάσο δημοσίευσε την ιστορία τους στο Facebook κι αυτή διαμοιράστηκε 10.000 φορές! 

«Καλεί όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει την κηδεία της γυναίκας του» ανέφερε το ποστ του νεκροταφείου και περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι σχολίασαν το ποστάρισμα και προσφέρθηκαν να στείλουν λουλούδια και λαμπάδες στη μνήμη της Ρέκαρντ. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η άτυχη γυναίκα είχε έναν γιό και ήταν ήδη γιαγιά. Στο μεταξύ, άνθρωποι από διάφορα μέρη (όπωσ η Καλιφόρνια) έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρευρεθούν στην κηδεία της, που είναι προγραμματισμένη για τις 16 Αυγούστου, ενώ ο Μπάσκο έχει εντυπωσιαστεί από τη μεγάλη ανταπόκριση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης