Αδιανόητο: Ο 20χρονος στο Σίδνεϊ πρώτα σκότωσε τη γυναίκα και μετά έβγαλε selfie!

Αδιανόητο: Ο 20χρονος στο Σίδνεϊ πρώτα σκότωσε τη γυναίκα και μετά έβγαλε selfie!

ΔεΔείτε τον σε βίντεο να φωτογραφίζεται ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε κόψει τον λαιμό μιας 24χρονης κοπέλας

selfi-n1
Το αρρωστημένο του χαρακτήρα του 20χρονου Μέρτ Νέι ο οποίος πρώτα σκότωσε μια 24χρονη κοπέλα πριν να βγει στους δρόμους του Σίδνεϊ το πρωί της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) κρατώντας ένα μαχαίρι και φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος (Αλλάχου Άκμπαρ)» αποτυπώνει το βίντεο που εξασφάλισε το αυστραλιανό δίκτυο Channel Seven.

Στο βίντεο φαίνεται ο Νέι λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι (ώρα Αυστραλίας) να κρατάει ένα κινητό και να βγάζει selfie ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε κόψει τον λαιμό της 24χρονης Μικαέλα Νταν, που εργαζόταν ως συνοδός.

Στο ίδιο βίντεο ο 20χρονος φαίνεται να φοράει τελικά μια κουκούλα πριν να βγει στον δρόμο και να μαχαιρώσει μια 41χρονη γυναίκα πριν, τελικά, να εξουδετερωθεί από περαστικούς.



Οι σελίδες της άτυχης 24χρονης στα social media δείχνουν ότι ταξίδευε συχνά στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Σρι Λάνκα. Στο παρελθόν σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ και είχε μία αδερφή.

Κλείσιμο
Η μητέρα της 24χρονης περιέγραψε την κόρη της στο 9 News ως «μια όμορφη και τρυφερή κοπέλα» που αγαπούσε τη γνώση και τα ταξίδια.

kopela-3


Η σορός της κοπέλας βρέθηκε στο διαμέρισμά της, κατά την έρευνα των Αρχών στην περιοχή, μία ώρα μετά την αιματηρή επίθεση.

Την Τετάρτη, η οικογένεια της κοπέλας ζήτησε από τον κόσμο, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η αστυνομία, να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του θύματος και τον πόνο των δικών της ανθρώπων.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή γυναίκα ήρθε σε επαφή με τον δράστη, και πώς κατέληξε να χάσει τη ζωή της από τα χέρια του, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Νέι να επισκέφθηκε το διαμέρισμα του θύματος ως «πελάτης».

neo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης