ΗΠΑ: Ο μακελάρης του Ντέιτον πυροβόλησε 26 ανθρώπους σε 32 δευτερόλεπτα

ΗΠΑ: Ο μακελάρης του Ντέιτον πυροβόλησε 26 ανθρώπους σε 32 δευτερόλεπτα

Η αστυνομία έδωσε νέα στοιχεία για την επίθεση - Ο 24χρονος Κόνορ Μπετς ήταν σε ένα από τα μπαρ της περιοχής λίγο πριν αρχίσει την επίθεση - Νέο βίντεο με τις κινήσεις του

dayton-police-approach
Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία για τον μακελάρη του Ντέιτον στο Οχάιο των ΗΠΑ, που σκότωσε εννιά ανθρώπους στις 4 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Κόνορ Μπετς πυροβόλησε τα 26 θύματά του μέσα σε μόλις 32 δευτερόλεπτα! Τελικά εννιά άνθρωποι από αυτούς που πυροβολήθηκαν έχασαν την ζωή τους.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο αντέδρασαν αμέσως, εξουδετερώνοντας τον 24χρονο μέσα σε μισό λεπτό, πριν προλάβει να ολοκληρώσει την φρικτή «αποστολή» του, που φαίνεται πως ήταν να μπει μέσα σε συγκεκριμένο μπαρ και να συνεχίσει εκεί τους πυροβολισμούς.

Η αστυνομία εξάλλου ανακοίνωσε πως ο Μπετς βρισκόταν στο συγκεκριμένο μαγαζί λίγο πριν αρχίσει την επίθεση. Συγκεκριμένα, ο Μπετς εκείνο το βράδυ είχε βγει στην συγκεκριμένη περιοχή, όπως το συνήθιζε, με την αδερφή του και τον φίλο της - και οι δύο ήταν ανάμεσα στα θύματα, με την Μέγκαν Μπετς να χάνει τη ζωή της και τον φίλο της να είναι τραυματίας. Η αστυνομία δεν γνωρίζει εάν ο δράστης τους πυροβόλησε τυχαία ή σκόπιμα.

Ο δράστης έφτασε στην περιοχή μαζί τους, αλλά πήγε μόνος του στο μπαρ Ned Peppers, στις 12:13 τα μεσάνυχτα. Μισή ώρα μετά, στις 12:42 βγήκε από το μαγαζί, πήγε στο αυτοκίνητό του και για περίπου οκτώ λεπτά έβγαζε πράγματα από το πορτμπαγκάζ.

Σε βίντεο φαίνεται να φεύγει από το αυτοκίνητο με άλλα ρούχα και ένα σακίδιο στην πλάτη. Στις 01:04 βγήκε από ένα μικρό δρομάκι κοντά στο Ned Peppers και άρχισε να πυροβολεί για 32 δευτερόλεπτα, πριν τον σταματήσουν οι αστυνομικοί σχεδόν έξω από την πόρτα του μαγαζιού.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης