Λονδίνο: Χάος στα αεροδρόμια έπειτα από βλάβη στο σύστημα πληροφορικής

Λονδίνο: Χάος στα αεροδρόμια έπειτα από βλάβη στο σύστημα πληροφορικής

Περισσότερες από 60 πτήσεις προς και από τα αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ ακυρώθηκαν και περισσότερες από 100 καθυστέρησαν - Αποκαθίστανται σταδιακά οι πτήσεις της British Airways 

EBXi8XvWwAAEbdD
Η British Airways ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις της επιστρέφουν σταδιακά σε ομαλή λειτουργία, αφότου επιβάτες υπέμειναν ακυρώσεις, καθυστερήσεις και ουρές αναμονής σε αεροδρόμια του Λονδίνου έπειτα από τη βλάβη που σημειώθηκε στο σύστημα πληροφορικής της αεροπορικής εταιρείας.

Περισσότερες από 60 πτήσεις προς και από τα αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ ακυρώθηκαν και περισσότερες από 100 καθυστέρησαν, σύμφωνα με τους πίνακες ανακοινώσεων των δύο αεροδρομίων του Λονδίνου.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν να εμφανίζονται όταν επιβάτες επιχείρησαν να κάνουν check-in στις πρώτες πρωινές πτήσεις και τα προβλήματα διήρκησαν για περίπου 12 ώρες.



Κλείσιμο
Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της για τα σημερινά προβλήματα και τόνισε ότι θα χρειαστεί χρόνος για την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας.

Η βλάβη σημειώθηκε καθώς δεκάδες χιλιάδες Βρετανοί προετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε μία από τις εβδομάδες με την μεγαλύτερη κίνηση του χρόνου στα αεροδρόμια της χώρας.

Πρόκειται για την τρίτη εκτεταμένη βλάβη που αντιμετωπίζει στο πληροφοριακό της σύστημα η British Airways σε λιγότερο από δύο χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης