Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς: Για πρώτη φορά κοιμήθηκαν μαζί στη Ντάουνινγκ Στριτ

Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς: Για πρώτη φορά κοιμήθηκαν μαζί στη Ντάουνινγκ Στριτ

Πρόκειται για το πρώτο ανύπαντρο ζευγάρι στην ιστορία της Βρετανίας που εγκαθίσταται στη Ντάουνινγκ Στριτ - Γιατί δεν μπορεί ο Τζόνσον να κάνει ακόμα πρόταση γάμου στην Κάρι Σίμοντς

435345
Μετά την εκλογή του Μπόρις Τζόνσον στον πρωθυπουργικό θώκο της Βρετανίας αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν τη νεαρή σύντροφό του Κάρι Σίμοντς να μην μετακομίζει στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ καθώς το ζευγάρι δεν έχει ακόμα βάλει «βέρα στο δεξί».

Όμως, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι «συνέλαβε» τον 55χρονο «Μπότζο» να εισέρχεται με την 31χρονη σύντροφό του στην Ντάουνινγκ Στριτ. Μάλιστα, η Κάρι Σίμοντς είχε αγκαλιάσει τον σύντροφό της και έδειχνε ευδιάθετη καθώς διάβαινε την πιο διάσημη μαύρη πόρτα στον κόσμο στο πλευρό του νέου πρωθυπουργού της Βρετανίας. Νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας μέρας μια ασημί Τζάγκουαρ με δύο σωματοφύλακες άφησε την Σίμοντς στην πρωθυπουργική κατοικία, χωρίς τον Μπόρις Τζόνσον. Γύρω στις οκτώ το βράδυ (τοπική ώρα) εκείνη βγήκε να τον συναντήσει κάπου στο κέντρο του Λονδίνου και μετά από τέσσερις ώρες το ζευγάρι επέστρεψε μαζί.΄

Ήταν η πρώτη φορά που ο Μπόρις Τζόνσον και η πρώην επικεφαλής Επικοινωνίας των Τόρις πέρασαν τη νύχτα μαζί στη Ντάουνινγκ Στριτ.
Ο Μπόρις Τζόνσον είχε μετακομίσει στην πρωθυπουργική κατοικία από την Δευτέρα ενώ η σύντροφός του πήγε στη Ντάουνινγκ Στριτ την Τρίτη το βράδυ, αλλά κοιμήθηκε μόνη, καθώς εκείνος έλειπε σε ταξίδι στη Βόρεια Ιρλανδία.

001
004


Κλείσιμο
Ο νέος Βρετανός πρωθυπουργός και η δεύτερη σύζυγός του Μαρίνα Χουίλερ, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο. Το διαζύγιο του Μπόρις Τζόνσον δεν έχει ακόμα εκδοθεί και έτσι ο ίδιος και η Κάρι Σίμοντς είναι το πρώτο ανύπαντρο ζευγάρι στην ιστορία της Ντάουνιγκ Στριτ.

Μόλις η διαδικασία του διαζυγίου του Τζόνσον ολοκληρωθεί προς το τέλος του χρόνου αναμένεται να κάνει πρόταση γάμου στη νεαρή σύντροφό του. Το ζευγάρι κατοικούσε μέχρι πρότινος σε διαμέρισμα της Σίμοντς στο νότιο Λονδίνο, όπου τον Ιούνιο ένας γείτονας αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία όταν άκουσε τον Τζόνσον και την Σίμοντς να καβγαδίζουν έντονα.

Μέχρι σήμερα η Κάρι Σίμοντς κρατά χαμηλό προφίλ και στην πρώτη ομιλία που έδωσε εκείνος, έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ, όταν εξελέγη πρωθυπουργός, εκείνη δεν στάθηκε στο πλευρό του, αλλά τον παρακολουθούσε διακριτικά από μακριά.

002_2
003
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης