Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στο ανατολικό Λονδίνο

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο στο ανατολικό Λονδίνο

Στο εμπορικό κέντρο επιχείρησαν περισσότερα από 20 πυροσβεστικά οχήματα, μέχρι να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά - Μια γυναίκα στο νοσοκομείο

london_fire_art
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας σε εμπορικό κέντρο, στην περιοχή Γουάλθαμστοου του Ανατολικού Λονδίνου. Περισσότεροι από 120 πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και μετά από επτά ώρες κατάφεραν να τη θέσουν υπό μερικό έλεγχο. 

Στο εμπορικό κέντρο επιχείρησαν περισσότερα από 20 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία είχε χαρακτηρίσει το συμβάν σαν ένα «πολύ σοβαρό περιστατικό». 

Μια γυναίκα έχει μεταφερθεί, με τραύματα, στο νοσοκομείο, με βάση την ενημέρωση από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου.  





Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου, στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από πέντε πυροσβεστικούς σταθμούς της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ έχουν αποκλειστεί γύρω δρόμοι. 




Κλείσιμο

Για το θέμα τοποθετήθηκε και η διοίκηση του εμπορικού κέντρου μέσω Twitter, αναφέροντας: «Το κέντρο είναι προσωρινά κλειστό για το κοινό, εξαιτίας ενός σοβαρού περιστατικού. Θα επανέλθουμε όταν έχουμε νεότερα».

emporiko1
emporiko2
emporiko3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης