Τρόμος για τουρίστες στη Νότια Αφρική από ελέφαντα που τους πήρε στο κυνήγι

elefant-afrc

Γλίτωσαν χάρη στις επιδέξιες κινήσεις του οδηγού του οχήματος

Αξέχαστη θα μείνει για μια ομάδα τουριστών το σαφάρι στο οποίο συμμετείχαν στη Νότια Αφρική καθώς ένας ελέφαντας τους πήρε στο κυνήγι και χρειάστηκαν οι μανούβρες του οδηγού του οχήματος στο οποιό βρίσκονταν για να γλιτώσουν.

Παραδόξως στο βίντεο που έχει καταγράψει τη στιγμή της επίθεσης του ελέφαντα οι περισσότεροι από τους τουρίστες εμφανίζονται ψύχραιμοι με ορισμένους, μάλιστα, να μην διστάζουν να απαθανατίζουν τις σκηνές.Οι περισσότεροι από τους τουρίστες πιστεύεται ότι ήταν Αυστραλοί.

Χρήστες του διαδικτύου που είδαν το βίντεο σχολίασαν, πάντως, τις ικανότητες του οδηγού επισημαίνοντας ότι καταφέρνει να οδηγεί για αρκετά δευτερόλεπτα με την όπισθεν, να κάνει μανούβρες και παρόλα αυτά να αποφεύγει την ανατροπή του οχήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

21483770

Ο Αμερικανός χρηματιστής περνούσε περίπου τη μισή του μέρα στην περιοχή των επισκεπτών για να αποφύγει το κελί του και πλήρωνε για προστασία άλλους κρατούμενους – Οι δικηγόροι του αμφισβητούν ότι ο Έπσταϊν αυτοκτόνησε

2
onlineporn1

Αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά την ελεύθερη πρόσβαση σε sites πορνογραφικού περιεχομένου. Η τεράστια αυτή βιομηχανία θεάματος και τα δις κέρδη, ήδη ετοιμάζεται να αντιδράσει νομικά…