Ναζιστές απειλούν τη ζωή του επικεφαλής της Siemens

Ναζιστές απειλούν τη ζωή του επικεφαλής της Siemens

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας αποκάλυψε email με απειλές, που φέρεται να έχει σταλεί από το Ναζιστικό Κόμμα της Γερμανίας

siemens
Απειλή κατά τη ζωής του δέχτηκε, μέσω email, ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens, Τζο Κέζερ και φρόντισε να τη μοιραστεί με τον κόσμο που τον ακολουθεί στο Twitter.

O Κέζερ δημοσίευσε το συγκεκριμένο email με tweet, τονίζοντας πως έχει δεχτεί τις απειλές από ακραίους εξτρεμιστές κι όλα αυτά, μερικές εβδομάδες μετά τη δολοφονία του πολιτικού Βίκτερ Λίμπκε.

Ο Κέζερ, που βρίσκεται στο «τιμόνι» του τεχνολογικού και βιομηχανικού κολοσσού από το 2013, μοιράστηκε ένα screenshot του email, που του εστάλη από τη διεύθυνση adolf.hitler@nsdap.de, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Το μήνυμα αναφέρει: «Κλείσε το υποκριτικό και βρώμικο στόμα σου! Οι άνθρωποι σαν εσένα χρειάζονται απελπισμένα την ίδια μεταχείριση με τον Λίμπκε!».


Ο Κέζερ παρουσίασε και την ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία έλαβε το email και στην οποία αναφέρεται το όνομα του κόμματος Εθνικοσοσιαλιστικού Γερμανικού Εργατικού Κόμματος (NSDAP, το κόμμα των Ναζιστών), λέγοντας: «Φαίνεται πως ο διάβολος απέκτησε email! Αυτή είναι η απάντησή μου: #neverforget #NieWieder [Ποτέ Ξανά] #NazisRaus [Έξω οι Ναζί]».

Σύμφωνα με τον Κέζερ, η Siemens έχει καταθέσει το email και το περιεχόμενό του στην αστυνομία, ωστόσο διευκρίνισε πως η επιχείρηση δεν είχε ασκήσει κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κέζερ έλαβε το συγκεκριμένο email, αφου προηγουμένως είχε εκφράσει τη στήριξή του στη Γερμανίδα καπετάνισσα του Sea Watch, Καρόλα Ρακέτε.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης