Τρόμος στον αέρα: Πιλότος λιποθύμησε την ώρα της πτήσης

airplane

Το αεροπλάνο, με τους 85 επιβάτες, κατευθυνόταν από το Μαυροβούνιο στη Ρωσία

Στιγμές τρόμου έζησαν 85 επιβάτες αεροπλάνου. Ο πιλότος του Fokker 100, με κατεύθυνση από το Τίβατ Μαυροβουνίου προς το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Ρωσίας, πετούσε πάνω από τη Μόσχα, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

Λίγα λεπτά αργότερα επικράτησε το χάος και τότε τον έλεγχο του αεροπλάνου πήρε ο συγκυβερνήτης, ο οποίος το προσγείωσε με ασφάλεια στην πόλη Καλούγκα της Ρωσίας, περίπου 70 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας.

Ο πρώτος κυβερνήτης ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά την προσγείωση, χωρίς να χρειαστεί τελικά να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος παρέμεινε στο έδαφος για περίπου εννέα ώρες, και στη συνέχεια απογειώθηκε για το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο, όπου και έφτασε με καθυστέρηση περίπου δέκα ωρών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, ο πιλότος βγήκε από το πιλοτήριο και άρχισε να κατευθύνεται προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Ενώ περπατούσε στον διάδρομο, άρχισε να ψελλίζει κάτι, έχασε το χρώμα του και κατέρρευσε.

Στο αεροπλάνο βρισκόταν και μια 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής, η οποία του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.


ΣΧΟΛΙΑ (1)

Πουρές

19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής. Μάλιστα. Στο πρώτο έτος κάνεις βιολογία και βιοχημεία, δεν αποκτάς γνώσεις αντιμετώπισεις ιατρικών περιστατικών.

Μαρια

Πρώτες βοήθειες κάνουν ακόμη και οι βοηθοί νοσηλευτές απο τον 1ο χρόνο στο τεχνικό λύκειο δλδ. 16 χρονών. Φυσικά ένας σπουδαστής ιατρικής θα ξέρει!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης