Ο Πούτιν υπέρ της επιβολής κυρώσεων στη Γεωργία

putin

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε επίσης ότι οι αντιρωσικές διαθέσεις στην χώρα καλλιεργούνται από ανθρώπους οι οποίοι δεν γνωρίζουν την ιστορία και σε τελική ανάλυση βλάπτουν την Γεωργία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, την οποία προκάλεσαν οι προσβλητικές δηλώσεις παρουσιαστή τηλεοπτικού δικτύου της Γεωργίας Rustavi-2 προς το πρόσωπο του και τον ρωσικό λαό, δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Γεωργίας επειδή σέβεται τον γεωργιανό λαό.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε επίσης ότι οι αντιρωσικές διαθέσεις στην χώρα καλλιεργούνται από ανθρώπους οι οποίοι δεν γνωρίζουν την ιστορία και σε τελική ανάλυση βλάπτουν την Γεωργία.

Εκτός των άλλων ο Β. Πούτιν θεωρεί ότι «δεν αξίζει » να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του γεωργιανού δημοσιογράφου Γκεόργκια Γκαμπούνιν, ο οποίος τον προσέβαλε. Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος σχολιάζοντας την πρωτοβουλία Ρώσων βουλευτών να υποβάλουν μήνυση κατά του γεωργιανού δημοσιογράφου. «Δεν αξίζει τον κόπο να ασκήσεις ποινική δίωξη εναντίον τέτοιων ατόμων» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος προσθέτοντας «Ας συνεχίσει την εκπομπή του».

Αναφερόμενος στους ανθρώπους που καταδικάζουν στην Γεωργία τέτοιου είδους συμπεριφορές ο Ρώσος πρόεδρος είπε « χάρη σ’ αυτούς του ανθρώπους, για χάρη της αποκατάστασης πλήρων σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας, δεν θα αποφάσιζα τίποτα που θα περιέπλεκε τις σχέσεις μας».

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα η διεύθυνση του σταθμού αποφάσισε να απομακρύνει τον γεωργιανό δημοσιογράφο Γκεόργκια Γκαμπούνιν για δύο μήνες από την εκπομπή του.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιτσισλάβ Βολόντιν είχε ταχθεί υπέρ της επιβολής ειδικών οικονομικών κυρώσεων κατά της Γεωργίας , λέγοντας ότι η κυβέρνηση της Γεωργίας πρέπει να εξηγήσει στους εξτρεμιστές ότι οι προκλήσεις κατά της Ρωσίας είναι ανεπίτρεπτες.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

BasTv

Τελικά, είναι υπέρ ή κατά των κυρώσεων;; Γιατί.... τα ρώσσικα ΜΜΕ λένε...ΚΑΤΑ !!

Κωνσταντίνος

Άλλα ντάλα. Καμιά σχέση ο τίτλος με το κείμενο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

21606975

«Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν κατά μήκος των καλύτερων αυτοκινητοδρόμων μας, στους καλύτερους μας δρόμους, στις καλύτερες αίθουσες εισόδους των κτιρίων, κτιρίων για τα οποία άνθρωποι πληρώνουν τεράστιους φόρους, όπου πήγαν εξαιτίας της αίγλης», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος

BWlIL2pe

Ο Νετανιάχου χάνει την πλειοψηφία - Το «Μπλε και Λευκό» του πρώην αρχηγού του στρατού Μπένι Γκαντς προηγείται ελαφρά - Λαμβάνει  32-34 έδρες - Tο συντηρητικό Λικούντ του Νετανιάχου μπορεί να εξασφαλίσει 31-33 έδρες