Ο Πούτιν υπέρ της επιβολής κυρώσεων στη Γεωργία

putin

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε επίσης ότι οι αντιρωσικές διαθέσεις στην χώρα καλλιεργούνται από ανθρώπους οι οποίοι δεν γνωρίζουν την ιστορία και σε τελική ανάλυση βλάπτουν την Γεωργία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, με αφορμή την ένταση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, την οποία προκάλεσαν οι προσβλητικές δηλώσεις παρουσιαστή τηλεοπτικού δικτύου της Γεωργίας Rustavi-2 προς το πρόσωπο του και τον ρωσικό λαό, δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Γεωργίας επειδή σέβεται τον γεωργιανό λαό.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είπε επίσης ότι οι αντιρωσικές διαθέσεις στην χώρα καλλιεργούνται από ανθρώπους οι οποίοι δεν γνωρίζουν την ιστορία και σε τελική ανάλυση βλάπτουν την Γεωργία.

Εκτός των άλλων ο Β. Πούτιν θεωρεί ότι «δεν αξίζει » να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του γεωργιανού δημοσιογράφου Γκεόργκια Γκαμπούνιν, ο οποίος τον προσέβαλε. Αυτή την άποψη εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος σχολιάζοντας την πρωτοβουλία Ρώσων βουλευτών να υποβάλουν μήνυση κατά του γεωργιανού δημοσιογράφου. «Δεν αξίζει τον κόπο να ασκήσεις ποινική δίωξη εναντίον τέτοιων ατόμων» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος προσθέτοντας «Ας συνεχίσει την εκπομπή του».

Αναφερόμενος στους ανθρώπους που καταδικάζουν στην Γεωργία τέτοιου είδους συμπεριφορές ο Ρώσος πρόεδρος είπε « χάρη σ’ αυτούς του ανθρώπους, για χάρη της αποκατάστασης πλήρων σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Γεωργίας, δεν θα αποφάσιζα τίποτα που θα περιέπλεκε τις σχέσεις μας».

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα η διεύθυνση του σταθμού αποφάσισε να απομακρύνει τον γεωργιανό δημοσιογράφο Γκεόργκια Γκαμπούνιν για δύο μήνες από την εκπομπή του.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιτσισλάβ Βολόντιν είχε ταχθεί υπέρ της επιβολής ειδικών οικονομικών κυρώσεων κατά της Γεωργίας , λέγοντας ότι η κυβέρνηση της Γεωργίας πρέπει να εξηγήσει στους εξτρεμιστές ότι οι προκλήσεις κατά της Ρωσίας είναι ανεπίτρεπτες.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

BasTv

Τελικά, είναι υπέρ ή κατά των κυρώσεων;; Γιατί.... τα ρώσσικα ΜΜΕ λένε...ΚΑΤΑ !!

Κωνσταντίνος

Άλλα ντάλα. Καμιά σχέση ο τίτλος με το κείμενο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

n0QRvknI

Κάθε οδηγός που διαθέτει μια κάρτα για να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του θα πληρώνει στο εξής 15.000 ριάλ (11 λεπτά του ευρώ) ανά λίτρο για ένα μέγιστο όριο 60 λίτρων βενζίνης τον μήνα

dVIc6Shl

Το σχέδιο βασίζεται σε 78 επιπλέοντα φράγματα, που σηκώνονται και εμποδίζουν την πρόσβαση στη λιμνοθάλασσα στην περίπτωση ανόδου της στάθμης της Αδριατικής έως το ύψος των 3 μέτρων - Είναι «έτοιμο σε ποσοστό 93%» και «θα ολοκληρωθεί την Άνοιξη του 2021» αναφέρει η Ιταλική κυβέρνηση 

873c38b64-3145580

Στις αρχές του χρόνου δύο συνεργάτες του παρουσίασαν σε Ουκρανούς αξιωματούχους μια νέα εταιρεία και τα σχέδιά τους για έναν αγωγό μεταξύ Πολωνίας και Ουκρανίας που θα μετέφερε αμερικανικό φυσικό αέριο - «Δεν έχω προσωπικά συμφέροντα σε καμία επιχείρηση στην Ουκρανία» αναφέρει ο δικηγόρος του Τραμπ