Αδιανόητο δυστύχημα σε πορθμείο στον Καναδά: Δείτε αυτοκινούμενο να «πετάει» μέσα στο πλοίο

Αδιανόητο δυστύχημα σε πορθμείο στον Καναδά: Δείτε αυτοκινούμενο να «πετάει» μέσα στο πλοίο

Νεκρός ο 40χρονος οδηγός του - Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι στο αυτοκινούμενο παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα φρένα

aftokinoumeno1
Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε πορθμείο στον Καναδά όταν ένα αυτοκινούμενο όχημα κυριολεκτικά «πέταξε» μέσα στο πλοίο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες αρχικά φαίνονται επιβάτες να κινούνται στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων του πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο από την πόλη Tadoussac στην πόλη Baie-Sainte-Catherine.

Ξαφνικά όλοι κοιτούν ψηλά και τρέχουν να κρυφτούν καθώς δευτερόλεπτα αργότερα πάνω στο πλοίο προσγειώνεται το αυτοκινούμενο όχημα.

Video  RV goes airborne and slams into ferry killing the driver


Από το διαλυμμένο όχημα ανασύρθηκε νεκρός ο 40χρονος οδηγός του Έρικ Μπέλεκ ενώ σοβαρά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με καναδικά μέσα ενημέρωσης το δυστύχημα προκλήθηκε πιθανότατα από κάποια βλάβη στα φρένα του οχήματος καθώς αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι δευτερόλεπτα πριν την μοιραία «πτήση» ο οδηγός του αυτοκινούμενου έδειχνε να μην μπορεί να φρενάρει το όχημα.

Οι ίδιοι μάρτυρες χαρακτηρίζουν «ήρωα» τον 40χρονο γιατί προσπάθησε με την κόρνα του να ειδοποιήσει τα οχήματα που βρίσκονταν μπροστά του πριν τελικά να φτάσει στη ράμπα επιβίβασης από την οποία και «απογειώθηκε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης