Βίντεο: 17χρονος στην Κωνσταντινούπολη έσωσε κοριτσάκι που έπεσε από τον δεύτερο όροφο

Βίντεο: 17χρονος στην Κωνσταντινούπολη έσωσε κοριτσάκι που έπεσε από τον δεύτερο όροφο

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Φατίχ της Κωνσταντινούπολης και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς καταγράφηκε σε βίντεο 

toyrkias
Σωτήρια αποδείχθηκε για ένα κοριτσάκι δύο ετών που έπεσε από το παράθυρο του σπιτιού της στην Κωνσταντινούπολη, η παρέμβαση ενός νεαρού άντρα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή Φατίχ της Κωνσταντινούπολης, και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς καταγράφηκε σε βίντεο. Σε αυτό φαίνεται η στιγμή που ο 17χρονος Φεουζί Ζαμπαάτ πιάνει στον αέρα ένα μικρό κορίτσι που έπεσε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Algeria Man Saves Baby Falling From 2nd-Floor Window in Turkey

Ο νεαρός που είναι Αλγερινός μετανάστης και απασχολείται σε εργαστήριο της περιοχής είδε το μικρό κορίτσι από τη Συρία να βρίσκεται στη άκρη του παραθύρου του σπιτιού του. Καταλαβαίνοντας ότι κάτι δεν πάει καλά, στάθηκε κάτω από το παράθυρο και έπιασε με τα χέρια του το κοριτσάκι μόλις αυτό έπεσε. Η μικρή Ντόχα, όπως είναι το όνομά της, επέζησε της πτώσης χωρίς σημαντικούς τραυματισμούς.

Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ο Ζαμπαάτ είπε ότι έκανε ότι είναι απαραίτητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι πλησίασε το παράθυρο, όταν η μητέρα του μαγείρευε στην κουζίνα.

Κλείσιμο
Η οικογένειά του πάντως σε ένδειξη ευγνωμοσύνης δώρισε τον 17χρονο Αλγερινό 200 τουρκικές λίρες (50 δολάρια) και τον χαρακτηρίζει ως ήρωα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης